Home Stiri TOP 4 cadouri pentru angajați dacă vrei să performeze mai mult

TOP 4 cadouri pentru angajați dacă vrei să performeze mai mult

by BeCool

TOP 4 cadouri pentru angajați dacă vrei să performeze mai mult

Cadourile corporate pot fi greu de ales. De multe ori managerul are un buget fix alocat pentru cadourile angajaților, iar acest lucru poate pune piedici în alegerea unor cadouri deosebite. Însă acest lucru nu trebuie să te descurajeze. Există numeroase cadouri pe care le poți face fără să depășești bugetul și de care angajații să se bucure. 

Iată 4 idei de cadouri corporate 

  • Team Building 

Uneori, cel mai frumos cadou poate fi o activitate de tip team building. Aici angajații au ocazia de a se cunoaște mai bine între ei și chiar de a lega prietenii. 

Încearcă să organizezi bine această activitate, pentru a fi o experiență cât mai plăcută pentru ei, dar și pentru tine. Dacă te încadrezi în buget doar cu mesele și cazarea pentru 1-2 nopți, nu te descuraja. O mulțime de activități pot fi făcute cu cheltuieli minime. Printre acestea se regăsesc jocurile de societate, o seară de karaoke, o excursie prin împrejurimi în natură, etc. 

  • Pachete de cadouri 

Pentru a veni în ajutorul găsirii cadourilor potrivite pentru angajați, există pachete de cadouri pentru firme. Ele pot fi coșuri sau seturi de obiecte de decor, lucruri utile pentru casă, dulciuri, etc. De exemplu, poți alege cadouri corporate Sensodays, pentru a oferi angajaților pachete calitative, de care se vor bucura. 

De multe ori, aceste cadouri se cumpără identice sau asemănătoare, pentru a nu face diferență între angajați. Chiar dacă ei le primesc separat, curiozitatea îi face să își dorească să vadă ce au primit și ceilalți. 

  • Abonamente sau vouchere

Cele mai citite articole

Chiar dacă nu este un cadou tipic, angajații apreciază și cadouri care nu sunt neapărat clasice. De exemplu, poți oferi angajaților o zi sau un abonament la spa într-o locație din orașul vostru. Cu siguranță se vor bucura din plin și vor aprecia că îi răsfeți cu un astfel de cadou. 

Poți de asemenea oferi vouchere în locuri sau magazine pe care știi că le frecventează. Chiar dacă acest tip de cadou este mai impersonal, majoritatea vor aprecia spiritul practic de care ai dat dovadă și vor vedea acest cadou ca pe ceva foarte util. 

  • Cursuri de dezvoltare 

La prima vedere, pare un cadou ciudat un curs de dezvoltare profesională sau personală. Poate mulți dintre angajați nu ar înțelege în primă fază ce vrei de la ei, dar majoritatea vor înțelege pe parcurs și chiar îți vor mulțumi. 

Oferirea de ocazii pentru dezvoltare personală sau profesională este un cadou pe termen lung pe care îl poți oferi angajaților. Chiar dacă în cadrul firmei ați mai făcut astfel de cursuri, încearcă să găsești ceva axat pe dezvoltare personală sau o calificare pe care să o plătești pentru angajați, în afara celor deja existente. Îi vei ajuta să devină o versiune mai bună a lor și poate unora chiar le vei îmbunătăți starea mentală sau abilitățile profesionale. 

Așadar, poți alege mai multe variante de cadouri corporate, clasice sau mai puțin convenționale. În funcție de buget și timpul pe care îți permiți să îl aloci pentru cadouri, optează pentru un team building, un abonament la spa, un coș cu bunătăți sau un curs de dezvoltare personală. Cu aceste cadouri nu vei da greș. 

Sursa foto: unsplash.com 

Cele mai citite articole

You may also like