Home Diverse Cauza, efect sau karma ?!

Cauza, efect sau karma ?!

by BeCool

Cauza, efect sau karma ?!

Cu totii ne place sa castigam, unii simt nevoia sa triseze, cativa simt durerea onestitatii. Un lucru este cert insa: cu totii experimentam aceeasi cauza, efect, karma sau ,,semn de intrebare al realitatii” in cele din urma. Inselator sau cinstit, realitatea este aici si cu totii o experimentam in bine sau in rau, cu totii platim aceleasi taxe pentru ceea ce urmam, indiferent de drumul pe care il luam in cele din urma.

Cand ma gandesc la existenta pe deplin, nimic nu este dat, cu totii avem o alegere definitiva a realitatilor si a modului in care percepem realitatile. O alegere de onestitate sau necinste despre toate acestea. Fara sa-mi musc limba, pot sa spun sincer acest lucru, totusi: totul se rezuma la cauzele din noi, nu in afara noastra, cu adevarat, iar realitatea care sustine amploarea realitatii in favoarea noastra este onestitatea cu privire la ceea ce este nevoie pentru a trai realitate.

Cele mai citite articole

Lucrul care ne indreapta scara este lipsa de onestitate cu privire la ceea ce este necesar pentru a trai rational in realitate, oricat de aurita si bine vanduta este viziunea gresita, este totusi gresita si, in cele din urma, ajunge sa greseasca. Cand se spune ca onestitatea este cea mai buna politica, acesta nu este doar un sfat excelent, aceasta este realitatea de baza in cele din urma.

La urma urmei, chiar si in Scientologie, ei spun ca minciuna de baza este cea mai mica ordine a creativitatii si le repet mereu celorlalti si mie ca sinceritatea autentica, mai ales cu tine insuti, este cea mai inalta ordine a creativitatii. Acum, nu spun ca sunt perfect si practic numai si exclusiv onestitatea. Imi sugereaza cu adevarat ca practic toata scala cu sinceritate, de la cel mai mic la cel mai inalt, atunci cand trebuie sa il practic, pana la avantajul meu real si deplin, care functioneaza cu adevarat in beneficiul meu. Ceea ce inseamna ca am intentii cu adevarat bune pentru mine si pentru ceilalti.

Cele mai citite articole

You may also like