Home Moda Top 3 detalii din ținutele masculine cărora orice bărbat trebuie să le acorde atenție!

Top 3 detalii din ținutele masculine cărora orice bărbat trebuie să le acorde atenție!

by BeCool

Indiferent că este vorba despre un eveniment mai elegant, o petrecere onomastică, o nuntă, o petrecere la firmă sau orice altă ocazie mai specială care vine la pachet cu un cod vestimentar, fiecare bărbat trebuie să bifeze câteva detalii stilistice de pe listă înainte de a ieși din casă. Ei bine, iată top 3 detalii din ținutele masculine masculine cărora orice bărbat trebuie să le acorde atenție!

Numărul 1 – Ținuta aleasă trebuie să aibă EXACT mărimea ta

Nu trebuie să fie nici bluza mai largă, nici pantalonul mai lung, nici sacul mai lat, nici cămașa prea strânsă, ci orice vei alege să porți, oriunde ai merge, trebuie să te asiguri că hainele vin exact așa cum trebuie pe corp. 

Mulți bărbați nu se încadrează în tiparul clasic al mărimilor și au nevoie constant de mici ajustări ale hainelor cumpărate. Poți alege să mergi la un croitor care să ajusteze hainele conform mărimilor tale sau poți purta articole vestimentare de tip made-to-measure pentru a te asigura că acestea ți se potrivesc perfect. 

Poate fi dificil să alegi haine care să îți pună în evidență conformația corpului și să ți se potrivească, mai ales atunci când ești o persoană înaltă sau o persoană mai scundă, ori atunci când ai câteva kilograme în plus sau ești mai slab de fel. Să găsești hainele croite pe măsurile tale în astfel de situații este, de cele mai multe ori, o bătaie de cap. Tocmai de aceea, o alegere mult mai simplă este să vezi colecția de costume bărbătești pe care Mannen.ro a pregătit-o în acest sezon. Cu siguranță vei găsi un costum pe placul tău de la acest brand, care pregătește cu grijă fiecare articol vestimentar. 

Numărul 2 – Accesoriile nu trebuie să lipsească

Un ceas ales cu bun gust, care să se potrivească unei cămăși, alături de o curea din piele naturală și o pereche de pantofi eleganți, care să completeze un costum casual, numai bun pentru un eveniment mai deosebit. 

Cele mai citite articole

Poți alege, pe de altă parte, atunci când la cămașă asortezi o pereche de blugi și o pereche de pantofi din piele, una, două sau trei brățări masculine, în diferite culori. Te poți juca adăugând și o batistă frumos aranjată în buzunarul sacoului. 

Astfel de accesorii vor completa armonios orice ținută vei alege să porți și vor exprima faptul că, în alegerea ținutei tale, ai acordat atenție micilor detalii, lucru care poate spune despre tine că ești un bărbat atent și grijuliu. 

Numărul 3 – Culorile ținutei

Nu toate persoanele știu să combine și să asorteze armonios mai multe culori într-o ținută, indiferent de evenimentul unde vor purta acea ținută. Tocmai din acest motiv, dacă nu te pricepi la asortarea culorilor și la detalii stilistice care țin de coloristică, atunci o recomandare ar fi să optezi pentru maxim 3 culori. Poate fi vorba, spre exemplu, de o cămașă albă, un sacou maroniu închis și o pereche de pantaloni de costum bej, la care poți adăuga o curea maro închis din piele și în aceeași culoare să alegi și pantofii. Ca accesoriu, o batistă din mătase albastru închis frumos aranjată în buzunarul sacoului și un ceas care să aibă culoarea pantofilor, respectiv a curelei. Acesta este numai un exemplu prin care poți combina culori într-un mod armonios, fără să dai greș. 

Tu ce alte trucuri, idei și detalii ai mai observat în ținutele masculine?

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like