Home Moda 3 idei pentru a-ți completa garderoba cu piese interesante și unice

3 idei pentru a-ți completa garderoba cu piese interesante și unice

by BeCool

Având în vedere moda fast fashion, care evoluează extrem de rapid și este popularizată la fel de repede, piese similare putând fi întâlnite aproape în toate magazinele, poate fi greu să ai un stil al tău care să se diferențieze în mulțime. Chiar dacă aceste articole vestimentare sunt cel mai adesea din registrul basic și au în același timp un aspect plăcut, probabil ai observat deja că vei arăta aproape identic cu alte sute de persoane, pierzându-ți individualitatea din punct de vedere stilistic. Dacă îți dorești să fii diferit și să îți creezi propriul stil, vei găsi mai jos câteva idei pe care le poți ajusta conform preferințelor personale.

3 idei pentru a avea un stil unic, cu piese care să iasă în evidență!

  1. Nu achiziționa piese doar pentru că se poartă și selectează doar piesele care te caracterizează

Fiecare persoană are câteva caracteristici proprii, care ar trebui să se reflecte inclusiv în stilul vestimentar. Identificând gama de culori preferate, croielile care te avantajează și pe cele care ar trebui evitate și combinând materialele în mod corespunzător ai deja principalele coordonate pentru a-ți defini stilul personal. De asemenea, ar trebui să menții aceste principii indiferent de trendurile care apar și să selectezi din noile colecții doar ceea ce corespunde lor.

  1. Optează pentru piesele personalizate

În loc să alegi piese din magazine făcute „de-a gata”, poți încerca să ai o contribuție în personalizarea hainelor pe care le porți. Acest lucru este ușor de realizat având în vedere nenumăratele magazine specializate, disponibile atât fizic, cât și online. Pentru a fi mai simplu, poți opta pentru un magazin online care îți livrează produsul acasă. Un hanorac personalizat de pe Ruvix.ro este o piesă care nu ar trebui să lipsească din garderobă, indiferent de sex sau vârstă, fiind în același timp și o idee genială de cadou. Acesta poate fi personalizat atât în partea din față, cât și pe spate, adăugând o fotografie, un desen sau chiar un scris semnificativ pentru tine. 

  1. Folosește accesorii

Cele mai citite articole

Accesoriile au darul de a transforma radical o ținută, indiferent de cât de simplă ar putea părea aceasta la început. Pentru un stil definit, ușor recognoscibil, nu trebuie decât să identifici accesorii dintr-un anumit registru de la pantofi, la geantă și chiar la bijuterii. În același timp, nu trebuie să te oprești exclusiv la accesoriile de bază, care sunt purtate de toată lumea. O idee ingenioasă poate constă în adăugarea unei curele cu o cataramă deosebită, a unei eșarfe sau chiar a unei pălării adaptate sezonului.

Acestea sunt doar câteva idei care te vor ajuta să-ți personalizezi garderoba și să îți definești din ce în ce mai mult stilul propriu, eliberându-te de convențiile modei fast fashion pe care o vezi zi de zi în centrele comerciale. Nici aceste piese nu trebuie excluse deoarece pot fi extrem de practice, dar nu trebui folosite în exces. Realizarea unui echilibru dintre acestea și piesele unice este cheia către look-uri inedite în fiecare zi.

sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like