Home Diverse Cele trei reguli ale vietii pentru a trai fericit si cu succes

Cele trei reguli ale vietii pentru a trai fericit si cu succes

by BeCool

Exista multe probleme si provocari cu care ne confruntam in vieti. Din momentul in care ne-am nascut pana in ziua in care parasim aceasta lume, trebuie sa trecem prin schimbari fizice, emotionale, mentale si spirituale care ne definesc ca fiinte umane. Indiferent de mediile noastre familiale, putem si ar trebui sa ne gasim scopul in viata prin obiectivele, visele si aspiratiile noastre. Acestea sunt cautarile care dau sens vietii noastre si fac ca viata sa merite traita. Acesta este destinul in devenire.

Cu toate acestea, in ciuda eforturilor noastre, circumstantele ne pot deraia planurile si ne pot face sa mergem intr-o directie diferita de cea pe care am ales-o. Dar nu ar trebui sa fim lasati la distanta de obstacole pe parcurs si nici sa nu fim descurajati de ei. Trebuie sa construim forta in toate cele patru dimensiuni ale fiintelor noastre – fizica, minte, emotie si spirit – pentru a face fata contracararilor si a avansa progresiv.

Corpul nostru trebuie sa fie sanatos pentru actiunea fizica. Mintea noastra trebuie invatata pentru gandirea critica. Emotia noastra trebuie sa fie calma din lipsa de rationalitate. Spiritul nostru trebuie sa fie liber sa urce cat de sus ne dorim.

Cele mai citite articole

Daca vrem sa ne cream propriul destin, trebuie sa gasim un echilibru optim in toate cele patru taramuri dimensionale.

De exemplu, daca aspiram sa devenim un neurochirurg de succes, trebuie sa studiem acest lucru si sa ne hranim mintea cu cunostintele corecte si sa ne insuflam un spirit de determinare pentru a realiza ceea ce ne propunem. Desigur, un corp sanatos si o maturitate emotionala sustin, de asemenea, un astfel de destin auto-facut.

Cu toate acestea, viata ne poate arunca in continuare mingi curbe sau provocari neasteptate sub forma de finante, sanatate, relatii si oameni. Nu ne putem astepta intotdeauna la o calatorie lina in cautarea succesului in demersurile noastre. Atunci trebuie sa ne uitam la personalitatea noastra si la trasaturile caracteristice pentru a depasi problemele cu care ne confruntam. Fara a cunoaste adevaratul nostru sine si de ce suntem capabili, s-ar putea sa ne simtim pierduti si nesiguri de ce sa facem intr-o astfel de situatie.

Cele mai citite articole

You may also like