Home Stil de viata Sfaturi pentru un tatuaj frumos

Sfaturi pentru un tatuaj frumos

by BeCool

Cand este facut corect, un tatuaj este o frumoasa arta corporala. Pentru a va ajuta, iata sfaturi despre cum sa faceti un tatuaj cu care veti fi mandri in viitor:

Fiti in starea de spirit potrivita

Daca intrebi multi oameni cum si-au aratat arta corporala, ei vor spune ca erau beti sau ca tocmai s-au indragostit, astfel ca au primit imaginea iubitului lor pe corp. Acest lucru duce adesea la experiente proaste. De exemplu, atunci cand te desparti de partenerul tau, poate fi traumatizant sa-i vezi tot timpul fata pe corp. Obtinerea artei atunci cand esti beat iti face sa ai ceva care probabil nu iti va placea a doua zi dimineata.

Pentru a evita sa faceti aceasta greseala, evitati sa mergeti la un artist atunci cand va aflati intr-un cadru gresit. Evitati sa vizitati studioul cand sunteti pe un capriciu, deprimat, beat, prea flamand, prea plin sau cand tocmai ati gasit un iubit.

Cele mai citite articole

Lucrati cu un artist de renume

Majoritatea tatuajelor sunt permanente, iar ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te uiti la o piesa care nu iti place pentru tot restul vietii. Pentru a avea ceva de care vei fi mandru ca lucrezi cu un artist de renume, cu un palmares dovedit. Cand gasiti un artist, retineti ca diferiti artisti sunt specializati in diferite domenii. Exista cei care sunt specializati in arta casnica, altii in animale de companie si asa mai departe. Pentru a obtine piesa potrivita, faceti-va timp pentru a gasi profesionistul specializat in ceea ce doriti.

Unora le place sa obtina simboluri precum caractere chinezesti si asa mai departe. Daca sunteti unul dintre acesti oameni, nu cautati un simbol doar pentru ca va arata bine ochilor. Inainte sa aveti, a fost cernelat pe pielea dvs., aflati-i semnificatia. Nu doriti ca oamenii sa va arate ciudat atunci cand aveti o piesa dispretuitoare pe corp.

Ai grija de tatuaj

Dupa ce ati facut tatuajul, trebuie sa aveti grija de el pentru ca acesta sa se vindece corect. Piesele neinfectate dureaza cateva saptamani pentru a se vindeca. In acest timp veti experimenta mancarime, umflaturi usoare si iritatii. Pentru ca piesa sa se vindece rapid si precis, trebuie sa aveti grija de ea. Evitati sa dormiti pe el. De asemenea, ar trebui sa evitati atingerea piesei. Pentru cele mai bune indrumari despre cum sa ai grija de piesa ta, cere-i artistului sa te ajute.

Cele mai citite articole

You may also like