Home Stiri Cum sa ascunzi dispozitivul spion intr-un mod inteligent?

Cum sa ascunzi dispozitivul spion intr-un mod inteligent?

by BeCool

Oamenii apeleaza la dispozitive de spionaj din diverse motive si atat timp cat modul in care le utilieaza nu incalca legea, nu vor avea probleme in acest sens. Totusi, din momentul in care o persoana achizitioneaza un astfel de produs si pana sa il foloseasca mai exista cateva detalii care trebuie puse la punct, precum locul ideal in care urmeaza sa fie amplasat. 

Printre cele mai populare dispozitive de spionaj se numara cele de tip microfoane spion: sunt eficiente, usor de ascuns si pretul este potrivit atunci cand sunt luate in calcul numeroasele functii cu care vin la pachet. Printre functii se numara activarea vocala, modul GSM integrat, calitatea audio inalta etc. 

In ce locuri poti ascunde un microfon sau o camera? 

In functie de forma pe care au dispozitivele respective, unele vor mai usor de ascuns in timp ce altele ii vor face pe noii posesori sa-si puna mintea la contributie. Pentru un dispozitiv mic, o varianta pentru camera de zi este in interiorul pernelor de pe canapea. O alta optiune este sub mobila, indiferent ca este vorba de cea din living sau din alta camera. 

Cele mai citite articole

Pentru dispozitivele care sunt ascunse in interiorul unui obiect precum prelungitorul, priza, becul sau ceva mai neobisnuit ca odorizantul de camera, lucrurile o sa fie si mai simple. Cel mai usor mod de a ascunde un dispozitiv de acest tip este de a-l pune la vedere. Nimeni nu se va gandi sa-l verifice in speranta ca va gasi un microfon sau o camera. 

De ce sa ascunzi dispozitivele de spionaj? 

Parintii care doresc sa-si supravegheze copiii cu ajutorul acestor dispozitive nu si-ar dori ca cei mici sa le gaseasca, deoarece nestiind ce sunt le-ar putea strica sau ar sfarsit ranindu-se incercand sa se joace cu ele. Daca dispozitivele sunt ascunse, spre exemplu, in interiorul jucariilor pentru copii, atunci vor putea fi stricate foarte usor. 

In concluzie, dispozitivele de spionaj trebuie sa fie ascunse intr-un loc potrivit pentru a functiona intr-un mod cat mai eficient. Daca nu, atunci posesorul lui risca sa piarda atat obiectul, cat si materialul pe care l-a inregistrat. 

Cele mai citite articole

You may also like