Home Moda TIPURI DE CĂMĂȘI PE CARE TREBUIE SĂ LE AIBĂ FIECARE BĂRBAT

TIPURI DE CĂMĂȘI PE CARE TREBUIE SĂ LE AIBĂ FIECARE BĂRBAT

by BeCool

Indiferent dacă ești om de afaceri sau barist, există tipuri de cămăși pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă în garderoba sa. De la cămășile Oxford până la chambray casual, unele stiluri sunt create pentru evenimente și anotimpuri specifice și pot fi purtate în aproape orice mod. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce tip de cămăși bărbați să cumpărați, continuați să citiți, deoarece am făcut munca grea pentru dvs.

1. Cămașă Aloha

Aceasta este o cămașă casual, relaxată, cu nasturi, cu imprimeuri colorate pe care le vedeți purtate pe plajele din Hawaii. Are un tiv plat drept și se poartă de obicei neatins și cade pe șold într-un stil ușor casual. Caracteristicile distinctive sunt un guler convertibil și buzunare mari pentru piept și imprimeuri și modele colorate strălucitoare. Modelele din aceste cămăși hawaiene Aloha sunt inspirate din elementele de bază ale insulei, cum ar fi florile de hibiscus, palmierii. Această cămașă are un stil de noroc foarte fericit, potrivit pentru vacanțe pe plaje

2. Cămașă de baseball

Acesta este genul de tricou pe care îl vedeți pe jucătorii de baseball – fără guler și deschidere simplă a butonului. O altă cămașă care pare a fi numită la fel este cămașa simplă nasturată fără guler, în stil raglan – mânecile sale vin într-o culoare de contrast și se vor extinde complet până la guler într-o singură bucată.

3. Cămașă de tabără

Cele mai citite articole

Aceasta este o închidere casuală, cu jumătate de mânecă, cu lungime întreagă, buton frontal, cămașă cu tăietură cutie, cu guler simplu dintr-o singură bucată, fără suport pentru guler (Aceasta are o deschidere frontală caracterizată și se numește guler de tabără). Cămașa are de obicei un tiv plat, guri de ventilație laterale (tiv despicat) și se poartă fără a se băga în pantaloni. Cămașele de tabără prezintă de obicei buzunare stângi la piept. Acesta este un stil care vă oferă acea atmosferă ușoară și ușoară a tropicelor. Este foarte asemănător cu cămășile Aloha, diferența fiind că modelele luminoase sunt absente, precum și gulerul taberei. Alte nume pentru această cămașă sunt cămașă de cabină, cămașă cabana și cămașă lounge.

4. Tricouri casual / tricouri sport

Cămașele casual se referă la un stil de cămașă ușor, fără griji, dar în același timp prezentabil, chiar și ca îmbrăcăminte de lucru. Cămășile casual au o îmbrăcăminte fără griji și vor fi confecționate într-o țesătură ușoară, dar texturată. O cămașă din denim este cămașa casual prin excelență. Gândiți-vă inteligent, cool și casual.

Stilul de cămașă sport nu are nicio legătură cu sportul. Dar are totul de-a face cu sportivitatea. O cămașă sport se referă la un stil de cămașă care este casual și relaxat, spre deosebire de cămășile de rochie mai elegante – sinonim cu cămăși casual. Modelele de cămăși slim-fit sunt o altă alegere simplă, dar elegantă.

Cele mai citite articole

You may also like