Home Diverse Avantajele colaborării cu o firmă de pompe funebre

Avantajele colaborării cu o firmă de pompe funebre

by BeCool

Avantajele colaborării cu o firmă de pompe funebre

La stingerea din viaţa a unei persoane dragi, durerea şi tristeţea care îi copleşesc pe cei rămaşi în viaţa îi determină să apeleze la o firmă de servicii funerare astfel încât să poată să se ocupe de tot ceea ce este necesar înmormântării şi să îşi poată plânge în linişte defuncţii. Suportul oferit de firmele de pompe funebre, precum şi consultanta lor de specialitate sunt necesare într-un astfel de moment, acţionând prompt şi arătând respectul cuvenit într-un asemenea moment.

Firmele de servicii funerare ajuta rudele defuncţilor să se asigure că totul decurge rapid şi în siguranţă

Pentru ca rudele defuncţilor au la dispoziţie doar 3 zile până la înmormântare, este necesar ca intervenţia unei firme de pompe funebre să fie promptă. Pentru că totul trebuie să decurgă rapid şi sigur, pentru ca rudele defunctului sunt responsabile cu locul de veci, alegerea sicriului, achiziţia de haine pentru decedat, stabilirea orei şi datei înmormântării, realizarea pachetelor pentru înmormântare într-un timp scurt, este necesară intervenţia unei echipe de specialişti în acest sens.

Astfel, rudele persoanelor decedate care sunt îndurerate şi au nevoie de timp pentru a-şi reveni, trebuie să se asigure din timp că fac tot ceea ce este necesar pentru a îndeplini atât cutumele, cât şi regulile impuse de lege în acest sens şi în acelaşi timp îşi petrec ultimele momente alături de persoană draga lor.

Consultanta gratuită la orice oră din zi, respectarea legislaţiei şi îndeplinirea formalităţilor de deces

Cele mai citite articole

Cei care apelează la asemenea servicii vor beneficia în primul rând de consultanţă gratuită la orice oră din zi şi din noapte. Desigur că nu vor cere la telefon specialiştilor reţete de coliva, ci informaţii legate de procedeul de înmormântare. Majoritatea agenţiilor de pompe funebre menţionează că aceste servicii sunt non stop şi gratuite, indiferent de oră din zi sau din noapte şi de ziua din săptămână, pentru că moartea nu ţine cont de astfel de detalii.

Pentru că legislaţia actuală prevede un set de reguli foarte stricte în ceea ce priveşte modul de manipulare al unei persoane decedate, pregătirea pentru ultimul drum reprezintă un procedeu extrem de complex ce necesită implicarea mai multor specialişti, cum ar fi medicul legist, specialistul în îmbălsămare, medicul pentru constatarea decesului şi nu numai. Cu ajutorul unei echipe specializate în acest sens, serviciile persoanelor anterior menţionate vor fi asigurate în cele mai bune condiţii.

Obţinerea actelor necesare incinerării/ înhumării şi ajutorului de deces şi bonus- furnizarea produselor funerare de cea mai bună calitate

Apelând la o companie de servicii funerare, rudele defuncţilor vor obţine mai uşor cu ajutorul unor experţi în domeniu certificatul de constatare al decesului, ajutorul de înmormântare, certificatul de îmbălsămare şi de deces, dar şi adeverinţa de înhumare. Totodată, se va obţine mult mai uşor autorizaţia de la Sanepid pentru depunerea decedatului la capelă şi actele necesare incinerării dacă este cazul său ale repatrierii.

Nu în ultimul rând, produsele funerare sunt de cea mai bună calitate, pachetele funerare incluzând sicriul potrivit, aranjamentele florale, urna pentu cenuşă, crucea şi alte monumente funerare la cerere.

Cele mai citite articole

You may also like