Home Stiri Știai că bicicleta ta obișnuită poate fi transformată în una electrică în doar câteva minute? Descoperă cum!

Știai că bicicleta ta obișnuită poate fi transformată în una electrică în doar câteva minute? Descoperă cum!

by BeCool

Ciclismul este o formă excelentă de recreere, îți permite să îți menții o stare fizică bună și dă naștere la o mulțime de emoții pozitive și pretexte pentru călătorii, excursii și plecarea de acasă. Pentru mulți oameni, însă, o bicicletă nu este doar o jucărie, ci mai presus de toate un mijloc de transport. 

Calitățile sale sunt apreciate mai ales în orașele mari, aglomerate. Cu toate acestea, sănătatea sau circumstanțele nu îți permit întotdeauna să mergi cu viteza maximă în fiecare zi. În astfel de circumstanțe, merită să te gândești să îți convertești bicicleta într-una electrică. Dacă nu ați auzit niciodată de asta, consultați acest articol pentru detalii despre transformarea unei biciclete obișnuite în una electrică!

Sprijinul substanțial este oferit de compania Monkeyboard, specializată în furnizarea pe piața românească de kituri pentru transformarea bicicletelor tradiționale în unele electrice, folosind o roata electrica

Cum se convertește o bicicletă? ABC-ul transformării bicicletelor obișnuite în unele electrice

Poate fi transformată vreo bicicletă într-una electrică? Aproape: se estimează că aproximativ 90% din vehicule sunt potrivite pentru acest lucru. Ai nevoie de cunoștințe specializate, acces la instrumente sau un atelier pentru aceasta? Nu – oricine își poate transforma bicicleta într-o bicicletă electrică acasă. Bicicleta electrică va merge singură și va accelera ca un scuter sau o motocicletă? 

Cele mai citite articole

Din nou, nu. Bicicletele electrice auto-fabricate sunt concepute pentru a ajuta ciclistul să pedaleze și să accelereze viteza, scopul este să parcurgi o distanță dată cu mai puțin efort. Există, de asemenea, limite de viteză, așa că nu te baza că vei parcurge distanțe mari cu vântul în păr. Bicicleta electrică este mai mult pentru cei mai slabi sau vârstnici, precum și pentru toți bicicliștii care doresc să meargă la muncă sau la școală în condiții urbane,

Roata electrică pentru biciclete – de ce trebuie să o cumperi?

La Monkey Board este posibil să cumperi o roată electrică pentru a transforma o bicicletă într-o bicicletă electrică și să o asamblezi singur, în funcție de nevoile tale. Un instrument de configurare este disponibil pentru clienți care te va ghida prin acest proces fără dificultăți. Ce trebuie să cumperi pentru a transforma o bicicletă într-o bicicletă electrică cu o cantitate mică de resurse și efort? Doar o roată electrică care nu necesită decât câteva minute pentru a fi montată. Nu există o tehnologie complicată implicată. 

Bateria roții electrice permite, în medie, să acoperi aproximativ 48 km cu o singură încărcare, și chiar are avantajul de a se reîncărca în timp ce mergi. Asamblare? În cazul tracțiunii față – o roată cu motor împletit se conectează la baterie … și este gata! 

Roata electrică dispune de Bluetooth, astfel că vei obține o aplicație pentru monitorizarea parametrilor de deplasare pentru dispozitivele cu sisteme Android și iOS.

Cele mai citite articole

You may also like