Home Distractie Piscine gonflabile pentru copii: ghid practic pentru alegerea corectă

Piscine gonflabile pentru copii: ghid practic pentru alegerea corectă

by BeCool

Fiecare copil visează să aibă o piscină gonflabilă doar pentru el însuși. O astfel de piscina poate fi amplasată în grădină, pe terasa sau, de ce nu, pe balcon.

În orice caz, există variații nesfârșite pe piață: mici, rotunde, dreptunghiulare, cu un tobogan încorporat. Aceste piscine gonflabile pentru copii sunt de obicei concepute pentru a fi foarte sigure și rezistente la impact, realizate aproape în întregime din materiale foarte rezistente atât în ​​ceea ce privește pereții, cât și în partea de jos. Și cel mai important: sunt ușor de umflat. 

Dar dintre toate cele existente, care sunt cele mai bune? 

Ce tip de piscina gonflabilă să aleg?

Intex 3 inele

Aceasta este o piscină gonflabilă copii cu adevărat veselă. Datorită dimensiunilor mici, se pretează foarte bine la amplasarea pe terasa sau în grădină. Acest model poate avea mai multe dimensiuni.

Se compune din 3 inele gonflabile foarte rezistente și particularitatea să constă în faptul că fundul este, de asemenea, ușor gonflabil, astfel încât copilul va sta mai confortabil. Este recomandată pentru utilizarea copiilor cu vârsta de cel puțin 2 ani.

Piscină dreptunghiulară pentru copii

Cele mai citite articole

Acest model de piscină, poate avea diferite dimensiuni. Alegerea va fi făcută în funcţie de spaţiul disponibil. La fel ca modelul precedent, există posibilitatea de a se umfla în partea de jos: acest lucru permite o siguranță mai mare în caz de cădere. 

Castel pentru prinți și prințese

Toți copiii sunt prinți și prințese și mai ales cu toţii visează la propriul lor castel. Acest model de piscina este complet gonflabilă și este potrivită pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani.

Poate fi prevăzută şi cu un baldachin pentru a evita arsurile neplăcute și deschiderile laterale, astfel încât parintii vor avea o mai bună vizibilitate și control asupra bebelușului. Modelele pot varia.  Se găseşte și într-o versiune în formă de ciupercă.

Piscina gonflabilă cu tobogan şi stropitoare Dino Intex

Concepută pentru copiii mai mari cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, această piscină arată ca un adevărat mini parc acvatic. Dacă există o grădină, această piscină gonflabilă este ideală, deoarece include nu numai un tobogan, ci și o mică cascadă, o umbrelă și un palmier care pulverizează apă atunci când este conectat la o pompă. Are o capacitate de aproximativ 180 litri. Datorită capacului de dedesubt, va fi foarte ușor de golit și umplut. Este foarte rezistentă fiind fabricată din vinil.

De ce să alegeți piscinele gonflabile?

Piscinele cu pereţi rigizi sunt foarte rezistente, desigur! Dar, în practică, părinţii trebuie să aibă 4 perechi de ochi pentru a putea ține totul sub control: riscul ca micuţul să cadă și să se rănească este mult mai mare. Astfel,  în piscinele gonflabile, copiii sunt mult mai în siguranță, deoarece acestea sunt complet moi, previn accidentările şi suferinţa copiilor. 

Cele mai citite articole

You may also like