Home Stil de viata IZOLARE SOCIALĂ DIN CAUZA HEMOROIZILOR

IZOLARE SOCIALĂ DIN CAUZA HEMOROIZILOR

by BeCool

De câte ori nu s-a întâmplat să amâni pe prânzul cu cea mai bună prietenă pentru că te-ai gândit că nu vei avea cum să te comporți natural și cei din jur își vor da seama de problema pe care o ai? Sau ai ratat vreo întâlnire importantă, o revedere, un interviu, pentru că simțeai că nu vei face față? Nu ai putut ajunge la birou, sau cele 8 ore petrecute acolo au părut un chin până ai ajuns la prima farmacie? 

Pentru orice problemă există o rezolvare, indiferent cât de gravă  și fără prea multe portițe de ieșire ni s-ar părea situația în care suntem 100% implicați. Într-adevăr, din punct de vedere subiectiv și realist în viziunea noastră, avem dreptate, însă ajutorul vine din exterior, din partea unei persoane avizate care ne poate oferi un sfat, sau o recomandare să depășim situația jenantă în care ne aflăm. 

Apariția hemoroizilor este influențată de mai mulți factori cum ar fi: o vârstă mai înaintată,  sedentarismul, care are o rată destul de ridicată în cadrul populației active, din care majoritatea oamenilor lucrează din fața unui birou, stilul de viață care nu implică foarte multă mișcare, ci doar transferul de la scaunul de birou, la cel de acasă și pat. 

Cele mai citite articole

Chiar contextul actual ne trimite cu gândul la sedentarism. O proporție destul de mare a marilor companii a transferat munca de birou la cea de acasă, aceasta din urmă neimplicând activitate fizică ridicată, sau regulată.

Modul în care noi ne percepem influențează starea și sănătatea noastră psihică, iar în momentul în care nu ne acceptăm pe noi înșine, de multe ori involuntar transmitem către creier informații supraevaluate despre disfuncția fizică uneori temporară cu care ne confruntăm și astfel  riscăm să producem un dezechilibru și dacă în viitor sănătatea noastră fizică nu va fi la cote maxime, cea psihică în mod sigur nu va fi. 

Medicina a evoluat și acest proces este în deplină desfășurare. Acum mult mai ușor putem repera în funcție de simptome ce se întâmplă cu organismul nostru, îl putem imuniza, sau ajuta să depășească cu mult mai ușor anumite perioade critice, decât o făceam în urmă cu mulți ani. Prevenția în orice situație este cea mai bună măsură pe care o poate lua cineva. Tratamentul conservator în cazul hemoroizilor se rezumă, în linii mari la acordarea unei atenții sporite la alimentație, grija ca ce mâncăm să fie bogat în fibre dietetice și hidratare intensă.

Crema de hemoroizi te scapă de această problemă și ar trebui să fie inclusă în ritualul tău de îngrijire și protecție a organismului. Formula pe bază de plante ajută în mod natural și foarte rapid, ca viața socială să nu aibă de suferit.

Cele mai citite articole

You may also like