Home Stiri De ce este ideal ca firmele sa ofere cadouri corporate de Paste?

De ce este ideal ca firmele sa ofere cadouri corporate de Paste?

by BeCool

De ce este ideal ca firmele sa ofere cadouri corporate de Paste?

Multe companii organizeaza petreceri de Craciun si Halloween, folosind adesea cadouri corporative pentru a recompensa clientii si a atrage noi clienti. Exista o multime de motive pentru care Pastele este, de asemenea, un moment excelent al anului pentru a  promova afacerea si exista o multitudine de moduri prin care echipele productive sa fie recompensate. Cea mai buna solutie este reprezentata de cosuri cadou

Cadourile corporate pot stimula comportamentul angajatilor

Clientii pot primi dulciuri de Paste, iar clientii fideli, care cumpara constant, pot primi cosuri pentru Paste cu diverse produse in ele. Indiferent daca este vorba despre vanzari online sau magazine, se pot incuraja potentialii clienti sa cheltuiasca bani oferindu-le stimulente, cum ar fi cadouri corporate. Perioadele de sarbatoare sunt un moment excelent pentru a profita de aceasta tactica, deoarece oamenii vor fi in cautarea unor produse specifice.

De Paste, se pot atrage clientii cu cea mai tentanta dintre placerile vinovate – ciocolata! Un ou de Paste promotional gratuit sau o selectie de mini oua ar putea influenta un client care, altfel, ar putea dori sa mai caute si in alt magazin. Daca este vorba despre o afacere cu produse alimentare, ciocolata este, evident, o alegere logica de cadou. 

Cadourile de Paste motiveaza personalul

Cele mai citite articole

Sticlele de vin, insotite de ceva dulce si un mesaj de Paste sunt un cadou inteligent pe care personalul il va aprecia in timpul sarbatorii legale.

Nu doar clientii merita ceva de Paste, ci si angajatii. Oferind tuturor angajatilor un cadou corporate, scompania se va asigura ca acestia se bucura de vacanta Paste si se vor intoarce la munca odihniti, cu moralul ridicat. Acest lucru va aduce beneficii afacerii in ansamblu, deoarece personalul care se simte apreciat, va munci mai mult si va performa mai bine.

Pentru a recompensa personalul, ar trebui sa fie ales un cadou corporate de lux, care sa-i ajute pe angajati sa se simta apreciati. Vinul ar trebui sa fie de cea mai buna calitate si la fel si ciocolata sau celelalte preparate, astfel incat impresia lasata sa fie una foarte buna.

Cele mai citite articole

You may also like