Home Stiri Începutul de an vine cu multe cadouri pentru persoanele dragi

Începutul de an vine cu multe cadouri pentru persoanele dragi

by BeCool

Primele 3 luni ale anului vine cu multe aniversări și implicit cu multe cadouri. Vorbim de Sf. Ion, de Valentines Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie. Femeile sunt cel mai mult răsfățate, iar bărbații sunt mereu în goană după cel mai bun cadou pe care îl pot oferi. Ca să te scoatem din încurcătură, am decis să îți oferim câteva idei de cadouri potrivite pentru astfel de ocazii. Sperăm că ți-ai stabilit bugetul pentru că de multe ori, astfel de cadouri sunt costisitoare, însă oferă și cele mai frumoase și intense emoții. 

Ce cadouri oferi de Sf. Ion?

Prima mare sărbătoare din noul an este Sf. Ion. Nici nu au trecut bine sărbătorile de iarnă, că deja trebuie să te gândești la un cadou pentru persoanele care poartă acest nume. Alege o experiență relaxantă de care să se bucure mama, soția, iubita sau prietena care își sărbătorește ziua de nume. Un masaj la SPA este un cadou perfect pentru o astfel de ocazie și pentru un început de an cât mai bun.

Ce cadouri oferi de Valentines Day?

Treci de Sf. Ion și dai de luna iubirii. Dacă plănuiești să îți ceri iubita de soție în această lună, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete, poți face asta într-un mod inedit și unic – ce zici de o cerere în căsătorie într-un balon cu aer cald? Alte idei cadou Valentines Day: un citybreak în orașul în care v-ați cunoscut, o cină romantică la un restaurant de renume, o vizită la un SPA pentru cuplu. 

Ce cadouri oferi de 1 martie?

Cele mai citite articole

A venit și primăvara, iar prima zi din acest anotimp trebuie sărbătorită cum se cuvine. Poți opta pentru un buchet de flori de sezon cu această ocazie. Nu ai nevoie de un buget prea mare pentru a surprinde pe cineva cu un astfel de cadou. Nu uita nici de mărțișor – alege un model personalizat, handmade, care să reprezinte persoana draga din viața ta. 

Ce cadouri oferi de 8 martie?

În data de 8 martie sărbătorim toate femeile din viața noastră. Asta înseamnă că trebuie să te gândești la un cadou potrivit nu numai pentru iubită sau soție, ci și pentru mamă. Dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru mamă, iată câteva: un masaj la SPA, un atelier de gătit sau un portret de familie. În cazul iubitei sau soției, poți pregăti ceva mai romantic sau din contră, ceva plin de adrenalină. Ce ar spune iubita ta despre un zbor cu balonul cu aer cald sau de un salt cu parașuta? Cu un astfel de cadou sigur o vei surprinde.

Indiferent de ocazie, ar trebui să știi că orice cadou trebuie să transmită mesajul potrivit. Asta înseamnă că trebuie să cunoști foarte bine persoana pe care vrei să o surprinzi. Optează pentru experiențe pe care acestea creează amintiri pe viață, mult mai prețioase decât un parfum scump sau o geantă semnată de un designer. Ține cont de aceste sfaturi și vei reuși să surprinzi mereu persoanele dragi din viața ta!

Cele mai citite articole

You may also like