Home Distractie De ce o nunta black dresscode e cea mai buna idee?

De ce o nunta black dresscode e cea mai buna idee?

by BeCool

De ce o nunta black dresscode e cea mai buna idee?

Nuntile sunt cele mai importante evenimente, atat pentru miri, cat si pentru familiile acestora, fapt pentru care organizatorii incearca sa realizeze cele mai interesante petreceri, care sa ramana in amintirea tuturor. Insa, de cele mai multe ori, organizatorii opteaza pentru petrecerile clasice, in cadrul carora marai vor purta vestimentatia clasica, reprezentata de rochia alba si costumul negru. In anumite cazuri sunt abordate si teme precum vintage, clasic sau rock’n’roll. In prezent, multi organizatori nu doresc sa abordeze tematica black, chiar daca aceasta este cea mai buna idee, care poate fi pusa in practica in cadrul unei nunti clasice, datorita faptului ca:

Rochii impresionante

Rochiile de nunta special create pentru acest concept au un aspect impresionant si sunt confectionate din materiale de calitate ridicata. Deseori sunt folosite si alte elemente precum accesorii care ies in evidenta datorita glitter-ului, brose, nasturi si corsete. Toate acestea creaza un tot unitar impresionant, care are un impact vizual extrem de mare.

Inclusiv invitatii se pot imbraca in negru, deoarece este o culoare ce avantajeaza pe oricine, indiferent de tipul de silueta sau inaltime. De altfel, vestimentatia de culoare neagra poate fi accesorizata in diferite moduri.

Lumanarile trebuie sa respecte cromatica black and white

Pe piata se gasesc diferite modele de lumanari cununie, iar majoritatea dintre acestea sunt colorate in nuante deschise. Cu toate acestea, in cazul unei nunti tematice, de tip all back, organizatorii pot intra in contact cu proprietarii si sa le propuna sa realizeze un model unic, care sa fie colorat in nuante de negru sau sa prezinte anumite flori sau alte plante decorative de culori inchise.

Cele mai citite articole

Intregul ansamblu care se regaseste pe lumanare nu trebuie sa fie in totalitate negru, ci se pot folosi chiar si mixuri de culori reci, precum albastru si purpuriu, pentru a da un aer dramatic. De altfel, corpul lumanarii poate ramane in intregime alb, in timp ce decoratiunile pot fi colorate in nuante diferite de negru. Acest mix de black and white va iesi mult mai usor si rapid in evidenta.

De altfel, pot fi utilizate si diferite alte accesorii, pentru a putea scoate si mai tare in evidenta intregul ansamblu, iar printre acestea se numara fundele cu glitter, figurinele din ceara sau chiar ghirlande confectionate din diferite materiale. Toate aceste materiale si nuante, folosite impreuna, vor crea o estetica extrem de placuta.

Decorul nu trebuie sa se indeparteze deloc de tematica

Elementele de dlor pentru nuntile all black nu sunt greu de achizitionat. In prima faza se alege paleta de culori care va fi utilizata preponderent la crearea intregului dlor, precum si culorile primare. In acest mod, organizatorii vor stii cu exactitate ce culori trebuie sa aiba fiecare element de dlor care va fi utilizat in spatiul unde se va desfasura nunta.

Totusi, cel mai bun mix de nuante care poate fi creat este cel intre tonurile intunecate si cele foarte luminoase. Astfel, de cele mai multe ori sunt realizate decoruri de tip black and white, unde fiecare piesa o scoate in evidenta pe cealalta. In acest mod, toate obiectele utilizate pentru decorare vor fi puse in valoare.

Cele mai citite articole

You may also like