Home Moda Cum se mai asortează geanta? Ce spun specialiştii?

Cum se mai asortează geanta? Ce spun specialiştii?

by BeCool

Cum se mai asortează geanta? Ce spun specialiştii?

Unul din cele mai importante accesorii, apreciate de către femei este reprezentată de modelele de genţi de damă. De ce modele? Pentru că orice femeie care se respectă are mai multe genţi, cel puţin una pentru serviciu, una pentru ocazii speciale, una pentru a merge la piață de tip poştaş, una pentru cocktail, un rucsăcel pentru când vrea să aibe o ţinută mai sport şi mâinile libere, şi lista poate continua.

Dacă până nu demult, femeile îşi asortau geanta la pantofi şi la curea, acum geanta este un accesoriu care are rolul de a completa un outfit. Există pe piaţa numeroase tipuri de genţi, de tip săculeţ, de mână, de umăr, de zi, casual, office, elegantă, supradimensionată, rucsăcel, de aceea alegerea se poate dovedi uneori foarte dificilă, mai ales ca geanta este piesa de rezistenţă a unei ţinute.

Nu vrei să asortezi geanta cu ţinuta? Alege un accesoriu în culori neutre!

Persoanele care nu doresc să asorteze accesoriile cu ţinuta pot alege o geantă de culoare neutră, culoarea nude fiind cea mai recomandată de către specialişti. La o ţinută de seară se recomandă alegerea unei genţi de mici dimensiuni, în culori neutre, care va putea fi asortată atât la haine colorate, cât şi la ţinute în nuanţe discrete.

Cum se asortează geanta în funcţie de culorile purtate?

Cele mai citite articole

Femeile care preferă să îşi asorteze hainele şi accesoriile după culori pentru a obţine un outfit cromatic în perfectă armonie trebuie să fie foarte atente la acest aspect. Ceea ce înseamnă că femeile care optează pentru o ţinută monocromă sau în alb şi negru pot alege geanta albă sau neagră şi pantofii albi sau negri, de culori diferite sau ambele în aceeaşi culoare. Dacă doresc să iasă din anonimat, femeile pot veni cu o pată de culoare, precum portocaliu, galben sau verde în cazul genţii sau pantofilor.

O geantă aurie şi o pereche de pantofi negri sau viceversa se pot asorta perfect cu ţinuta, dar şi accesoriile între ele este necesar să se asorteze. În cazul în care femeile sunt adeptele culorilor şi combinaţiilor mai extravagante într-o ţinută colour block, geanta şi pantofii pot să fie de culori total diferite, ceea ce înseamnă că pot alege o rochie galbenă şi o geantă roşie, iar pantofii pot fi violet.

Cunoaşte regulile de asortare a genţii cu outfitul!

Asortarea culorilor în vestimentaţie este o abilitate care se poate deprinde rapid, indiferent că este vorba despre asortarea hainelor cu geanta sau încălţămintea. Este important ca femeile să cunoască variantele de culori complementare folosind cercul cromatic, dar că pot şi să păstreze aceeaşi familie de culori şi să îşi păstreze personalitatea prin culori calde, reci sau neutre.

Se pot folosi diverse tonuri ale aceleiaşi culori pentru a avea o potrivire monocromatică, dar în cazul în care nu cunosc modalităţile corecte de combinare a culorilor, femeile pot alege combinaţia clasică alb-negru fără cusur în orice vestimentaţie cu accesoriile.

Cele mai citite articole

You may also like