Home Diverse Cum ştii că jumătatea ta te spionează în propria locuinţă? Cumpără un detector camere spion şi vei afla!

Cum ştii că jumătatea ta te spionează în propria locuinţă? Cumpără un detector camere spion şi vei afla!

by BeCool

Sunt situaţii în care unul din parteneri da de bănuit celuilalt că ar avea alte preocupări decât cele normale sau că ar avea o relaţie extraconjugală, dar sunt şi cazuri în care unul din parteneri este atât de gelos încât nu se poate abţine să nu ştie în orice moment ce face celălalt. Indiferent de situaţie, gelozia dacă este sau nu justificată, poate fi “tratată” prin instalarea diferitelor dispozitive de supraveghere. Sunt foarte mulţi oameni care recurg la instalarea de microfoane şi camere ascunse menite să urmărească orice mişcare a celui sau celei care îi este partener de viaţă, dar şi persoane inteligente care, bănuind că sunt urmărite, îşi achiziţionează un detector camere pentru a descoperi acest lucru.

Cum ştii că este timpul să îţi cumperi un detector de camere spion?

Sunt unele persoane care, din comportamentul celuilalt “intuiesc” momentul în care sunt spionaţi şi momentul în care au nevoie de un dispozitiv care să le confirme acest lucru. un detector de camere sau microfoane spion este o investiţie mai mult decât necesară pentru partenerii care simt că:

  • jumătatea lor se comportă ciudat în ultimul timp şi are un comportament diferit faţă de cel pe care l-au afişat. În unele cazuri, partenerii devin atât de geloşi încât apelează la tot felul de metode pentru a-l spiona pe celălalt de teamă de a nu fi înşelat. În cazul în care în cuplu există bănuiala că partenerul ar putea urmări orice mişcare a celuilalt, dacă există mici modificări ciudate în comportament sau în casă, este necesară achiziţionarea unui dispozitiv de detectare  camerelor ascunse;
  • în casă partenerul a făcut mici modificări neobişnuite. Pentru că microfoanele şi camerele spion pot fi ascunse în cele mai neobişnuite locuri, orice mică modificare ar trebui să dea de gândit. Spre exemplu, dacă partenerul nu a fost niciodată interesat de modul în care au fost amplasate lucrurile în bibliotecă şi dintr-o dată a început să modifice, să steargă praful sau să aranjeze unele cărţi sau unele obiecte de décor într-un mod deosebit, poate fi un semn clar că au amplasat şi dispozitive de urmărit.

Ce trebuie să faci dacă bănuieşti că jumătatea ta te spionează?

Cele mai citite articole

Indiferent că locuinţa este proprietate comună sau proprietate personală a partenerului, gestul în sine anunţa probleme în cuplu, violarea intimităţii, lipsa încrederii şi multe alte lucruri care nu sunt benefice pentru niciunul dintre parteneri. Deşi ideea pare ruptă din filme, partenerul care bănuieşte că este urmărit, fie că este sau nu vinovat, poate începe să caute prin casă în locurile în care bănuieşte că ar fi ascunse dispozitivele de urmărire.

Din păcate, pentru că tehnologia este atât de avansată, aceste dispozitive sunt atât de mici încât cu greu pot fi observate. De aceea, se recomandă achiziţionarea unui dispozitiv de detectare a microfoanelor sau camerelor ascunse, care cu siguranţă îi vor lămuri în acest sens.

Cele mai citite articole

You may also like