Home Diverse 5 caracteristici ale mӑștilor de protecție de la Gama.ro

5 caracteristici ale mӑștilor de protecție de la Gama.ro

by BeCool

5 caracteristici ale mӑștilor de protecție de la Gama.ro

Mӑștile de protecție sunt obligatorii ȋn aceastӑ perioadӑ a pandemiei. De aceea este importantӑ folosirea unor mӑști care sӑ fie de calitate superioarӑ și reutilizabile. Pentru mӑști protecție Sibiu, poți accesa site-ul Gama, unde vei găsi o gamă extrem de variată. Aici vei gӑsi mӑști de culori diferiteși pachete care sӑ corespundӑ nevoilor familiei tale. Iatӑ care sunt cȃteva caracteristici ale mӑștilor de protecție de la Gama.ro:

  1. Poți respira corect atunci cȃnd porți o mascӑ de protecție de la Gama.ro

Atunci cȃnd folosești mӑști protecție reutilizabile trebuie sӑ alegi acele variante care sӑ ȋți permitӑ sӑ respiri corect. Mӑștile de la Gama.ro sunt perfecte pentru acest lucru. Ele sunt construite astfel ȋncȃt sӑ te protejeze, dar sӑ ȋți și faciliteze nivelul optim de oxigen.

  • Masca este construitӑ cu 3 pliuri pentru a se mula corect pe fațӑ

Modul de confecționare al mӑștii de protecție este unul care te ajutӑ sӑ te simți lejer. Masca are 3 pliuri care ȋi faciliteazӑ adaptarea. Astfel, vei putea sӑ te bucuri de purtarea mӑștii ȋn fiecare zi ȋn confort.

  • Masca are doua straturi de protecție

Cele mai citite articole

Masca de la Gama.ro are douӑ straturi, pentru a asigura o protecție corectӑ. Așadar, primul strat, cel exterior, este din poplin, bumbac 100%. Cel de-al doilea strat este din polipropilenӑ nețesutӑ de 70 gr/m2. Astfel, stratul interior este realizat dintr-un material care ȋmpiedicӑ anumite particule mici sӑ intre ȋn interior, prin respirație.

  • Poți sӑ o refolosești de oricȃte ori dorești prin spalare

Masca de la Gama.ro este perfectӑ pentru o permanentӑ reutilizare. Ea se poate spӑla foarte ușor și rapid, manual sau la mașina de spӑlat. De asemenea este recomandatӑ cӑlcarea acesteia sau utilizarea aburului pentru dezinfectare suplimentarӑ. Astfel, poți sӑ ai siguranța cӑ este curatӑ ȋn momentul ȋn care ȋncepi sӑ o folosești.

  • Chiar ȋnainte de ambalare, aceste mӑști sunt sterilizate la abur la 130 de grade Celsius

Gama.ro are grijӑ de sӑnӑtatea ta și ȋți livreazӑ mӑști de calitate superioarӑ. Ele sunt sterilizate la abur la o temperaturӑ ȋnaltӑ de 130 de grade Celsius. Astfel se pune aceent pe modul ȋn care mӑștile ajung la tine. Ele pot sӑ fie imediat folosite, fӑrӑ sӑ ai nevoie sӑ le speli ȋnainte de prima utilizare. Livrarea este rapidӑ și te poți bucura de pachetele de mӑști construite ȋn Romȃnia, ȋn doar cȃteva zile de la plasarea comenzii pe site.

Gama.ro oferӑ o multitudine de produse de calitate, consturite cu atenție și grijӑ pentru tine. Te poți bucura de mӑștile de protecție, avȃnd garanția experienței. Mӑștile sunt necesare ȋn fiecare zi, iar acestea sunt reutilizabile. Spalarea lor se face rapid și le poți dezinfecta ȋnainte de a le refolosi.

Cele mai citite articole

You may also like