Home Distractie Alege din ofertele agenției de turism Sibiu pentru Dubai 2021

Alege din ofertele agenției de turism Sibiu pentru Dubai 2021

by BeCool

Alege din ofertele agenției de turism Sibiu pentru Dubai 2021

Dubai este un oraș cu soare și vreme bună. Dacă dorești să te relaxezi pe plajele din Golful Persic, alege oferte Dubai 2021 de la o agenție turism Sibiu, precum airtourtravel.ro și aruncă-te în atmosfera unei metropole șic, vizitează festivaluri distractive, mergi la cumpărături în magazine de marcă, mergi la restaurante în care gătesc bucătari celebri. Dubai găzduiește cel mai scump hotel din istorie, Burj al-Arab (Sail), turnul Burj Khalifa cu 124 de etaje și un număr record de mega-mall-uri din EAU. Dubai este un emirat de diverse rute turistice, un loc de impresii vii, noi distracții și atracții.

Vei căpăta o nouă viziune cu elegantul Rixos Premium Dubai, cu vederi panoramice incredibile asupra Golfului Arab și a celei mai mari roți din lume, The Dubai Eyе, centre comerciale din apropiere, cu magazine și cluburi Dubai Marina Mall și Mall of Emirates. Hotelul are nouă restaurante și baruri moderne. Patru dintre ele încântă oaspeții cu un sistem à la carte – servesc preparate din bucătăria italiană, franceză și mediteraneană. La Natureland SPA, printre alte tratamente, te poți relaxa în hamamul exclusiv otoman cu tratamente tradiționale turcești.

Dubai – al doilea cel mai mare emirat din Emiratele Arabe Unite

Dacă dorești să te relaxezi pe plajele din Golful Arabiei, scufundă-te în atmosfera unei metropole cochete, mergi la festivaluri de cumpărături – vânzări de articole de lux de marcă și ia masa în restaurantele unor bucătari celebri cu stele Michelin. Dacă îți dorești toate acestea, Dubai este perfect pentru tine. Vizitează cele mai noi parcuri de distracții Dubai Parks & Resorts și IMG Worlds of Adventure, explorează tobogane și piscine în parcurile acvatice Wild Wadi și Aquaventure, fă excursii cu barca și cumpără bijuterii de aur unice dar ieftine. Dubai este un emirat cu diverse rute turistice, un loc de impresii vii, noi distracții și atracții.

Există sute de hoteluri, centre comerciale și restaurante în Dubai. În acest oraș incredibil te așteaptă saloane, teatre, parcuri verzi, plaje cu nisip alb, piețe orientale exotice, cinematografe 4D și multe alte atracții. Infrastructura dezvoltată din Dubai oferă oportunități excelente pentru afaceri, comerț, precum și pentru o vacanță excelentă. Zgârie-nori moderni și hoteluri de lux sunt combinate armonios cu aroma specială a Orientului. 

Obiective turistice

Cele mai citite articole

Burj Khalifa este un zgârie-nori în formă de stalagmit. Din 19 mai 2008 – cea mai înaltă structură care a existat vreodată în lume. 

Burj Al Arab este un hotel de șapte stele în formă de navă, unul dintre cele mai luxoase din lume.

Fântâna Dubai este o fântână muzicală situată lângă Burj Khalifa. Una dintre cele mai mari și mai înalte fântâni din lume. 

Acvariul este unul dintre cele mai mari acvarii din lume, situat în cel mai mare centru comercial și de divertisment din Orientul Mijlociu.

Nu rata aceste frumuseți ale lumii, ci alege din gama de oferte Dubai 2021 o vacanță pe care nu o vei uita.

Cele mai citite articole

You may also like