Home Diverse O scurta istorie a modificarii corpului si a piercingului

O scurta istorie a modificarii corpului si a piercingului

by BeCool

Modificarea corpului a inceput ca un tabu in cele mai vechi timpuri. Cand a inceput totul, era mai mult ca un tabu, care era practicat ca un fel de sacrificiu, traditie sau mit. Dar astazi, este o cultura a modei infloritoare, printre fashioniste, in special adolescenti si tineri din intreaga lume.

Adnotarea indelungata si acceptata pe scara larga a modificarii corpului este: Este o practica in care partile corpului dvs. sunt remodelate, refacute sau modificate, pentru a indeplini unele scopuri suplimentare. Cand alegeti modificarea corpului, vizitati un magazin sau un specialist care modifica corpul, folosind echipamentul sau unic, urmand o procedura igienica, meditata.

  • Potrivit arheologilor, piercing-ul nu este un lucru antic. Totusi, de ce l-au folosit exact triburile primitive este inca nedezvaluit.
  • Un corp mumificat a fost recuperat in Austria, care conform studiilor; are mai mult de cinci mii de ani. Aceasta mumie are urechile strapunse.
  • Cercetatorii au dezgropat, de asemenea, cercei antici la un sit arheologic dintr-un vechi oras sumerian.
  • Sfanta Biblie are, de asemenea, mai multe mentiuni despre cercei.
  • Mentiunile cerceilor se gasesc si in cel mai vechi text de pe pamant, Rigveda.
  • Inelele nasului se inradacineaza si inainte de epoca lui Hristos, in 1500 i.Hr.
  • Piercing-ul a devenit popular in deceniul anilor 1970, in urma unor filme de succes de la Hollywood.
  • Astazi, este una dintre cele mai intalnite tendinte de moda din lume. Celebritatile, modelele de moda, sportivii etc. trebuie sa multumeasca pentru aceasta noua tendinta a modei.

Este ca si cum iti personalizezi corpul pentru a-ti expune simtul unic al modei.

Cele mai citite articole

Piercingul corporal este, de asemenea, un fel de modificare, in care profesionistul creeaza o gaura sau o punctie in anumite parti ale corpului – cum ar fi urechea, sprancenele, barbia, buzele, limba, burta, nasul, sfarcurile si organele genitale – in care sunt purtate bijuterii piercing. Unele dintre bijuteriile care sunt purtate in partile strapunse ale corpului sunt: inele pentru buric, inele pentru nas, bile, curburi etc.

Stretching – Extinderea lobului urechii si a buzelor arata ca o tendinta dureroasa a modei. Lobi urechii sunt intinse intr-o masura extrema si sunt impodobite cu bijuterii distincte, cum ar fi conectorii urechii, aparatele de masurare a urechii si tunelurile. Cu toate acestea, nu este atat de dureros pe cat pare. Dar, atunci cand va intindeti lobii urechii, trebuie luate in considerare masurile de precautie sugerate. Intinderea nepasatoare poate impiedica permanent aspectul general.

Tatuaj – Din punct de vedere tehnic, realizarea tatuajelor este, de asemenea, considerata ca un flux de modificare a corpului, atunci cand practici care, culoarea / textura pielii tale se schimba etern. Cu toate acestea, astazi are o istorie si o identitate separate si este popular printre turme peste tot.

Cele mai citite articole

You may also like