Home Stiri Cum să găsești o cameră spion acasă: sfaturi și trucuri

Cum să găsești o cameră spion acasă: sfaturi și trucuri

by BeCool

Acum este posibil să ascunzi microfoane și camere de spionaj acasă sau în altă parte pentru a spiona oameni fără ca aceștia să-și dea seama cu opțiuni precum rezoluție înaltă și înaltă definiție (Hd 720p, Full HD 1080p, ultra HD 4K), detector de mișcare sau viziune nocturnă și  capabil să înregistreze imagini și videoclipuri pe un card de memorie (card SD sau card micro SD). Iată câteva sfaturi pentru detectarea acestor dispozitive de spionaj în casa ta. De asemenea, poți folosi detectoare camere și microfoane care sunt foarte utile. 

Examinează și observă casa

Chiar dacă sunt mici, acești spioni oferă o calitate a imaginii foarte bună, dar utilizarea lor rămâne foarte reglementată. Într-adevăr, utilizatorul trebuie să utilizeze materialul cu respect pentru viața privată și este interzis să filmeze fără cunoștința oamenilor. 

Cu toate acestea, acest lucru nu te împiedică să fii spionat în casa ta cu camere care pot fi ascunse în obiecte obișnuite, cum ar fi un stilou pentru camera de spionaj, un ceas pentru camera de spionaj, o cheie USB, o brichetă, un suport pentru haine, un bec sau chiar un detector de fum! Pentru a detecta o cameră spion acasă, trebuie mai întâi să observi și să examinezi fiecare colț și orice obiect. De aceea este atât de util să ai un detector de camere.

Aveți grijă la orice zgomot 

Cele mai citite articole

Deși camerele sunt concepute pentru a fi discrete și practic inaudibile, majoritatea pot face zgomot atunci când sunt folosite (înregistrare video). Te sfătuim să verificți dacă percepi camera miniaturală datorită zgomotului. Pentru a face acest lucru, așteaptă până când se face liniște completă în cameră în care suspectezi prezența unei camere și caută zgomote care ar putea să se potrivească sau să sune ca un dispozitiv de spionaj. Cu toate acestea, multe dispozitive electrice și mecanice sunt capabile să producă acest tip de sunet. Deci, ai grijă să nu confunzi cu celelalte dispozitive.

Examinează-ți dispozitivele electrice

Din ce în ce mai mulți oameni folosesc dispozitive de supraveghere ascunse în obiecte obișnuite, în general conectate la curent, cum ar fi un detector de fum! Este unul dintre cele mai discrete dispozitive de spionaj unde se poate ascunde un mini microfon sau o cameră. Așadar, nu uita să îndepărtezi detectorul de fum și să privești înăuntru pentru a vedea dacă acolo este ascunsă o cameră sau un microfon. 

Examinați-vă decorațiunile suspecte

Una dintre cele mai eficiente modalități de a spiona într-un mod foarte discret este să se ascundă camera de supraveghere video într-un obiect de decor zilnic complet banal sau altele, cum ar fi o jucărie moale sau o vază, de exemplu. Așadar, ai grijă la noi decorațiuni din casa ta sau la cele care par inadecvate pentru restul camerei, cum ar fi un stilou spion într-o baie. 

Cele mai citite articole

You may also like