Acasa Stiri Efectul Corona

Efectul Corona

de BeCool

Momentul actual este foarte special si ne aflam intr-o faza cruciala a istoriei noastre. Este ca si cum am lupta acum cu cel de-al treilea razboi mondial. A luat deja peste unsprezece mii de vieti. Dar de data aceasta, este diferit de razboaiele mondiale anterioare din multe puncte de vedere.

In primul rand, este implicat intregul glob. Nu exista nicio alegere in orice tara pe care sa o poata exercita pentru a merge sau nu in razboi. Trebuie sa lupti pentru supravietuirea poporului tau.

In al doilea rand, luptam impotriva unui dusman invizibil. Inamicul, un virus mic, care nu este vizibil de ochi, poate fi oriunde, inselandu-ne, ascunzandu-se in cavitatea sinusala a unei persoane obisnuite angajate in activitatile sale de rutina, cum ar fi naveta la biroul / locul de afaceri sau educatie, cumpararea alimentelor, haine sau gadgeturi, calatorii etc.

In al treilea rand, desi inamicul nu este foarte letal, este nou si niciun vaccin nu este disponibil pentru el de acum. Deci, chiar daca este detectat, tratamentul este indoielnic.

In al patrulea rand, este contagios si se raspandeste foarte repede. Viteza raspandirii sale este intr-adevar foarte rapida, poate dincolo de imaginatia noastra. Atingerea unui buton al usii unui lift, cabina sau autobuz sau tren, ecranul telefonului mobil, fructele / legumele sau alimentele pe care le-ati achizitionat de la un magazin departamental sau deschiderea unui pachet primit printr-un curier sunt suficiente pentru ca virusul sa intre in sinusul dvs. cavitatea si apoi sa va faca o fabrica de virus care produce si raspandeste virusul peste tot.

In al cincilea rand, acest razboi unic este purtat de toate natiunile globului de o parte si de virusul de cealalta parte. Intreaga rasa umana este in pericol. Ne-am uitat temporar diferentele si am devenit o echipa. Aceasta echipa are China / Rusia si America, India si Pakistan, Iran si Irak, Israel si Palestina pe un teren egal, nu unul fata de celalalt.

Estul si vestul, dreapta si stanga, sotul si sotia, seful si subordonatul, clientul si persoana de afaceri nu sunt rivali de afaceri acum, sunt o singura echipa. Aceasta este starea de yog (a) – cea mai buna stare posibila in care fluxul este prin sushumna nadi neutru in locul ida & pingala (pozitiv si negativ).

Dar aceasta este si starea mortii. inamicul este inteligent si a ucis multe dintre cele mai vulnerabile active ale noastre – ,,batranii cu afectiuni medicale”.

S-ar putea sa va placa si asta

Lasa un comentariu