Home Stil de viata Cinci lucruri pe care ai vrut sa le stii despre realizarea unui tatuaj

Cinci lucruri pe care ai vrut sa le stii despre realizarea unui tatuaj

by BeCool

Sansele sunt ca, indiferent daca este un coleg de munca, un prieten, un membru al familiei sau chiar un cunoscut general, probabil ca cunoasteti pe cineva care are un tatuaj. Pe cat de obisnuite sunt acum, s-ar putea sa fiti mai greu sa gasiti pe cineva care nu are. Mai mult decat atat, curiozitatea ta a devenit aproape cea mai buna dintre tine si, chiar daca iti doresti in secret sa poti pune cateva intrebari despre experienta tatuajului, te-ai inspaimantat.

Asta e ok. Poate fi putin ciudat sa intrebi pe cineva despre ceva pe corpul sau, dar fii sigur ca nu esti singur in a fi putin curios cu privire la intregul proces de tatuaj. Nu numai ca aceasta forma de arta corporala a crescut in popularitate, dar pentru o vreme, emisiunile de televiziune bazate pe tatuaje au fost la moda. Ati obtinut o oarecare perspectiva asupra lumii artei corporale, dar vi s-au oferit mai multe informatii despre drama reality show decat lucrarea reala de tatuaj.

Daca te face sa te simti mai bine, tatuatorii sunt constienti de intrebarile tale si sunt mai mult decat fericiti sa le raspunda. Deci, nu fi timid. Avand in vedere zonele corpului decat cele care pot servi drept panze, va fi nevoie de mai mult decat o simpla intrebare pentru a face un tatuator sa roseasca.

Combinand o serie de liste de intrebari frecvente de la diverse saloane de tatuaje, iata cele cinci lucruri pe care majoritatea oamenilor si-au dorit sa le stie despre tatuaje:

Cele mai citite articole

Este sigur? – Cele mai bune saloane din afaceri sunt temeinice in mentinerea curateniei si a igienei. Tot mai multa atentie este acordata de autoritati pentru a se asigura ca saloanele pastreaza lucrurile in siguranta pentru clienti. Intr-un cuvant, da, tatuajul este sigur, dar verificati protocolul unui viitor salon.

Preturile sunt stabilite in piatra? – Saloanele au de obicei un pret minim, dar preturile pot varia de obicei in functie de cantitatea de personalizare si de munca implicata. La fel cu dimensiunea si durata de timp pentru a finaliza o piesa.

Unde doare cel mai mult? – Zonele de piele sensibila (adica in interiorul cotului) si in apropierea oaselor sau a cartilajului (adica in partea de sus a picioarelor si a articulatiilor) tind sa sufere cel mai mult. Fiecare e diferit.

Durerea este atat de rea pe cat pare? – Sincer, nu. Toata lumea raspunde diferit la ac, dar, in cea mai mare parte, nu este atat de rau.

Tatuajele dau dependenta? – In timp ce multi oameni se multumesc cu un mic tatuaj, multi altii abia asteapta sa inceapa sa-si impodobeasca corpul cu mai multa cerneala. ,,Dependenta” este probabil cuvantul gresit, dar exista ceva in care sa fii miscat emotional de faptul ca corpul tau devine o piesa de arta.

Cele mai citite articole

You may also like