Home Trenduri Alegerea cerceilor perfecți pentru copii

Alegerea cerceilor perfecți pentru copii

by BeCool

Fetelor le place să-și imite mamele. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că și fetele sunt entuziasmate în privința cerceilor. Se merge ca la la vânătoare de comori în căutarea cerceilor perfecți. Unicornii, potcoavele sau sirenele pun accente minunate pe urechea copilului. Exista diverse categorii de cercei pentru copii într-un design unic și calitate superioară. Indiferent dacă sunt argintii, aurii sau din oțel chirurgical, cerceii cu modele unice vor fi placuti chiar și de către mamici. Cele mai comune modele de cercei bebeluși  sunt cei sub formă de tortițe.

Avantaje cercei în formă de tortiță

Cerceii în formă de tortiță vin cu numeroase avantaje importante cum ar fi:

–   Nu strâng urechea, așa cum se întâmplă în cazul cerceilor cu șurub;

–   Sunt foarte mobili;

Cele mai citite articole

–   Sunt comozi de purtat;

–   Pot fi mișcați astfel încât să nu se lipească atunci când urechea a fost perforată.

De ce adoră copiii cerceii sub formă de tortiță chiar și la vârste mai mari?

Cerceii pentru copii sunt la fel de frumoși și jucăuși ca fetele. De aceea perechea perfectă trebuie să fie unică, cele mai îndrăgite fiind cele cu tortițe. În funcție de culorile preferate de copil, ar trebui aleși niște cercei, în care modelul și culoarea se potrivesc la orice ținută. Există o varietate de modele precum: pești fericiți, unicornii, pinguinii amuzanți și bufnițe. Nu sunt doar cercei frumoși pentru copii în ceea ce privește esteticul lor, ci impresionează și prin culorile lor grozave. Alegerea unor cercei roz pentru copii, în cazul în care fetița este o mică prințesă, este alegerea potrivită. De asemenea, pot fi aleși și cercei în formă de portocală sau de alte fructe, în funcție de preferințe.

Cumpărarea bijuteriilor este întotdeauna ceva special. Copiii trebuie implicați în această acțiune! Atunci când s-a efectuat găsirea perechii potrivite, alegerea culorii depinde doar de copil. Părinții ar trebui să-și asculte copiii. La urma urmei, fetele au deseori idei precise. Copiii înșiși știu cel mai bine dacă își doresc o inimă roz ca cercei pentru copii sau dacă vor o sirenă drăguță de argint de înaltă calitate. Simbolurile nu își pierd niciodată sensul. Potcoavele, trifoii și buburuzele sunt amulete norocoase. În timp ce trifoiul se găsește rar în natură și, prin urmare, i se dă o valoare unică, potcoava este asociată cu caii de rasă pură. Acestea au fost întotdeauna simboluri ale puterii. Înțelegerea copilului in legatura cu purtarea unei inimi, unui trifoi, unei bufnițe sau unei stele, este foarte importantă și părinții ar trebui să ia în calcul aceste preferințe ale micuților.

Spre deosebire de adulți, copiii își schimbă rapid preferințele. Poate într-o zi copilul va fi pasionat de cai, iar a doua zi va vrea sa fie regină. Se recomandă urmărirea preferințelor copilului. Îi place să se îmbrace în prințesă? Atunci ar trebui alese coroane ca cercei pentru copii. Îi place să citească despre balene și delfini? Atunci se aleg cercei de argint pentru copii cu o suprafață netedă, lustruită sau cu turcoaz strălucitor. Indiferent dacă cerceii sunt în formă de zambet, inimă, floare sau urs: toate modelele sunt atrăgătoare și unice – la fel de unice ca fiecare copil!

Cele mai citite articole

You may also like