Home Stiri Cine are nevoie de bariere acces automate şi ce avantaje aduc acestea?

Cine are nevoie de bariere acces automate şi ce avantaje aduc acestea?

by BeCool

Dispozitivele de tip bariere automate sunt acele dispozitive care permit închiderea şi deschiderea rapidă a unei zone de trecere, făcând posibilă identificarea autoturismelor în tranzit fără ca acestea să fie nevoite să staţioneze.

Barierele automate sunt special proiectate pentru utilizare în condiţii de maximă solicitare, fiind adaptate mai ales instalaţiilor cu trafic intens. Acestea au o structură adaptată în integritatea fizică a utilizatorului şi la intervenţiile rapide de mentenanță. Precizia în mişcare şi fiabilitatea în timp a barierelor automate este garantată de calitatea materialelor folosite şi testele la care sunt supuse.

Importanta barierelor automate

Barierele automate reprezintă soluţia perfectă pentru a controla în siguranţă accesul în spaţii unde este prevăzută o mare intensitate a tranzitului. Cu alte cuvinte, barierele auto sunt folosite în:

·  parcări publice sau private automatizate;

·  ghişee de plată a taxei de autostradă;

·  vămi;

·  intrarea în zonele rezidenţiale, etc.

Cele mai citite articole

Având o structură solidă, bariera automată este ancorată la pământ prin plăcută de fundaţie. Mecanismele de tracţiune la nivel intern determină încetinirea braţului barierei la închidere sau la deschidere, cu un efect puternic asupra fluidizării şi a preciziei mişcării.

Barierele automate au capacitatea de a opera câteva mii de manevre pe zi, de a se deschide rapid, în doar câteva secunde şi de a fi ranforsată cu o bară rigidă, mai ales în cazul parcărilor subterane. De asemenea, aceste bariere sunt dotate cu un sistem de siguranţă reverser, un sistem de control anti-strivire care în prezenţa obstacolului opreşte braţul şi inversează mişcarea.

Modele de bariere automate de care cu siguranţă o să ai nevoie

Cele mai des solicitate bariere automate din oferta companiei specializată în acest sens sunt:

·  barierele automate FAAC model H680 – cu un design inovator, acest model îmbină tehnologia modernă cu fiabilitatea remarcabilă. Aceste bariere au o tehnologie hibrid, viteze mari de deschidere, de 1.5 secunde, o unitate de control avansată şi uşor programabila, o lampă de semnalizare LED şi un sistem anti-vandalism;

·  barierele automate FAAC model 640 care au un timp de deschidere de până la 4 secunde, care sunt recomandate pentru trafic intens, având o structură solidă din oţel şi o unitate de control încorporată, precum şi o cheie personalizată pentru mutarea pe regimul manual a barierei în cazul unei căderi de curent;

·  barierele automate Genius Spân, electromecanice, ideale pentru a restricţiona accesul în parcări sau în zone private rezidenţiale. Aceste echipamente profesionale respecta toate normele de protecţie şi de securitate, funcţionează inclusiv la temperaturi mari, au o carcasă solidă, oferind decelerare la capăt de cursă;

·  barierele automate FAAC modele 620 SR, ideale pentru utilizare continuă, care oferă avantajul frecvenţei de funcţionare de 100% în zone cu trafic intens, fiind caracterizate de flexibilitate, de fiabilitate pe termen lung şi de tehnologie de ultimă oră, ce asigură funcţionare inteligenta;

·  bariere automate FAAC model 615, ideale pentru zonele cu o frecvenţă medie de tranzit, special concepute pentru zonele cu trafic mediu, oferind siguranţă totală pentru accesul în zonele private de dimensiuni medii şi mici, dar şi fiabilitate pe termen lung şi capacitatea de a îngloba şi alte dispozitive spre exemplu kituri de limite de cursă sau valve anti-vandalism.

Cele mai citite articole

You may also like