Home Moda Ce bijuterii alegi să porți pentru petrecerea de Crăciun?

Ce bijuterii alegi să porți pentru petrecerea de Crăciun?

by BeCool

Una dintre cele mai frumoase sărbători este Crăciunul, cu această ocazie fiind realizate numeroase petreceri unde familia și prietenii apropiați se adună și petrec clipe deosebite împreună. Fie că sărbătoarea este celebrată la o locație specială sau acasă, alegerea bijuteriilor pentru o astfel de ocazie este o activitate ce nu trebuie neglijată.

Pentru astfel de ocazii, doamnele și domnișoarele aleg ținute elegante de seară pe care le accesorizează cu bijuterii din aur elegante și rafinate. Printre cele mai populare alegeri în materie de accesorii menționăm:

Colierul cu pietre prețioase

Doamnele care aleg să poarte rochii simple, dar elegante, pot să-și accesorizeze ținuta de seară cu un colier deosebit cu diamante. O astfel de bijuterie oferă un touch de eleganță atemporală ținutei, atrăgând toate privirile.

Un colier statement va putea să evidențieze armonios decolteul, atrăgând atenția și asupra chipului. O astfel de abordare este potrivită pentru femeile îndrăznețe, care vor să-și sublinieze inedit personalitatea și stilul vestimentar.

Inel cu diamant

Cele mai citite articole

În cazul în care ținuta implică detalii strălucitoare sau aplicații voluminoase în partea de sus, se recomandă ca bijuteriile alese să dețină un design cât mai simplu, pentru ca efectul vizual să fie unul echilibrat. 

O soluție perfectă în acest caz sunt inelele cu diamant. Prin forma și aspectul lor formal, oferă un plus de glam ținutei, fără să o încarce inutil. Spre exemplu, dacă se alege o rochie neagră, din catifea, cele mai potrivite bijuterii sunt colierele tennis, cerceii tip candalabru sau inele cu diamant.

Brățară statement

Brățările sunt accesorii ce nu trebuie să lipsească sub nicio formă din colecția de bijuterii a doamnelor. În cazul evenimentelor deosebite, o ținută rafinată se poate accesoriza cu o brățară din aur, cu finisaje elegante. În combinație cu un inel cu pietre prețioase, rezultatul obținut este de-a dreptul fabulos. 

Însă, este importantă atenția la proporții sau la estetica bijuteriilor. Dacă sunt integrate în ținută mai multe accesorii, ele trebuie să păstreze aceeași linie în design. Ținând cont și de stilul rochiei se pot aborda mai multe tipuri de accesorii. Dar, recomandarea specialiștilor este alegerea unei singure bijuterii de impact. 

Concluzii

Crearea unui look autentic și elegant este o prioritate pentru orice eveniment de seară, mai ales pentru petrecerile de sărbători. În acest caz, un rol deosebit îl au bijuteriile, ele fiind piese care adaugă un touch de strălucire și frumusețe desăvârșită ținutelor de seară.

Cele mai citite articole

You may also like