Home Stiri Ce avantaje iti ofera tamplaria din PVC si de ce este atat de apreciata?

Ce avantaje iti ofera tamplaria din PVC si de ce este atat de apreciata?

by BeCool

Cand se mentioneaza tamplaria, toata lumea se va gandi cu siguranta la lucrari elaborate in lemn, usi, ferestre, mobilier, cu toate acestea, tamplaria poate fi efectuata cu alte materiale, cum ar fi PVC-ul, de exemplu, material care s-a dovedit a fi foarte versatil in elaborarea ferestrelor, usilor glisante si chiar a usilor clasice. Cei care folosesc tamplarie PVC spun in sondaje ca au facut cea mai buna alegere.

Faptul ca in fiecare zi se opteaza mai mult pentru tamplarie PVC se datoreaza izolatiei optime care se realizeaza cu aceasta, de fapt, in comparatie cu tamplaria din aluminiu, se vorbeste despre un rezultat al izolatiei de pana la 4 ori mai mare cu tamplaria din PVC.

Beneficiile ferestrelor din PVC

  • Acestea sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, factorul determinant pentru o izolare termica eficienta este cadrul ferestrelor, iar cand vine vorba de ferestrele din PVC profilele au performante termice mai bune, contribuind astfel la reducerea costurilor de incalzire si a consumului total de energie.
  • Raportul calitate/cost reprezinta tot un avantaj, deoarece un produs de calitate si cu o buna durabilitate este obtinut la un cost accesibil. Produsele din categoria tamplarie Veka sunt unele dintre cele mai bune si au costuri modice raportat la cat ar costa cele din lemn sau aluminiu. Comparativ cu cadrele din alte materiale, ramele din PVC sunt cu pana la 30% mai economice si mai rezistente.
  • Ferestrele din PVC necesita o intretinere usoara in comparatie cu ferestrele facute din alte materia, care necesita ingrijire si curatare constanta, fapt ce le face mult mai profitabile. Daca sunt confectionate cu granule din PVC de ultima generatie, lucrarea este si mai buna, deoarece este mai rezistenta, dar si mult mai usoara. Cand vine vorba de curatarea unei astfel de ferestre, doar o carpa umeda si sapun vor fi suficiente pentru a le face stralucitoare.

Dupa cum se poate vedea, cu alegerea acestui tip de ferestre se va optimiza casa si daca se alege o marca renumita, se vor dubla beneficiile.

Beneficiile usilor din PVC

Cele mai citite articole

Usile din PVC vin in mii de modele, astfel incat sa se poata alege unul care se potriveste locuintei si stilului ficaruia de viata. Toate componentele sunt robuste, incuietorile in mai multe puncte sunt puternice, la fel ca balamalele, ceea ce le face usor de manevrat. Rezistenta unei usi din PVC nu poate fi subestimata, ceea ce face ca locuinta sa fie si mai sigura si mai eleganta.

Cu marci cunoscute de tamplarie PVC se vor obtine cele mai bune usi pentru o locuinta. Acest sistem PVC are toate beneficiile, dar datorita inovatiei continue in usi si ferestre, se vor obtine rezultate si mai bune daca se combina usile de PVC cu ferestrele din PVC.

Un alt avantaj al acestor produse este faptul ca se curata foarte usor. Curatenia generala implica de cele mai multe ori operatiuni laborioase de stergere a usilor, cele din lemn fiind cel mai greu de curatat. Cu cele din PVC aceasta problema dispare complet pentru ca este nevoie doar de putin detergent si o carpa umeda.

Cele mai citite articole

You may also like