Home Diverse Vitrine frigorifice verticale: gamă variată la prețuri promoționale

Vitrine frigorifice verticale: gamă variată la prețuri promoționale

by BeCool

Echipamentele de refrigerare și afișaj pentru baruri și restaurante reprezintă cea mai importantă componentă a oricărei astfel de unități, iar succesul muncii personalului și nivelul de servicii oferite clienților vor depinde în mare măsură de alegerea, amplasarea și funcționarea corectă a acestora.

Succesul oricărui bar și restaurant constă într-o abordare atentă a organizării afacerilor, care include cele mai mici detalii, de la design interior la selecția și pregătirea personalului potrivit. Unul dintre rolurile cheie îl joacă crearea unui sistem de interacțiune convenabilă între personal, cu clienții, serviciul și rapiditatea serviciului pentru clienți.

În ajutorul unui astfel de sistem vin soluții complexe, inclusiv în ceea ce privește domeniul echipării barurilor și restaurantelor cu echipamente moderne, modalitățile de setare și funcționarea corectă ale acestora.

Modelele de vitrine frigorifice verticale pentru baruri și restaurante sunt utilizate pentru depozitarea la vedere a produselor alimentare (înghețată, deserturi), dar mai ales băuturi.

Vitrinele reci permit să se creeze o atmosferă de bun gust, de creștere a apetitului și sunt menite să atragă clienții la a achiziționa anumite tipuri de alimente și băuturi. Tocmai de aceea instalarea vitrinelor frigorifice complete și de dimensiuni optime într-un bar sau restaurant este esențială.

Prin urmare, în baruri și restaurante de regulă sunt instalate modele compacte de vitrine cu temperatură rece medie, cu un design rafinat, în consens cu stilul interiorului și care asigură un confort maxim de acces la alimentele și băuturile stocate pe rafturile lor. Vitrinele frigorifice trebuie întreținute corect la intervale regulate, pentru a fi vedete de prim ordin într-o unitate de tip HoReCa.

Oricare ar fi serviciul alimentar care s-ar putea oferi clientelei, vitrinele pentru alimente și băuturi sunt o modalitate excelentă de a spori vânzările și de a adăuga o marjă de profit în plus la rezultatul final. Există un mare avantaj, când se pot etala produse clienților într-un mod optim și a le atrage atenție, fie și pentru niște achiziții de ultim moment.

Cele mai citite articole

Restaurantele și barurile chiar caută cele mai bune echipamente frigorifice din această categorie și de aceea la TC Romania Crown Cool există o gamă largă de vitrine de calitate ireproșabilă din care antreprenorii pot alege.

Un sortiment extins de vitrine verticale pentru băuturi sunt disponibile într-o configurație care asigură răcirea autonomă sau, în cazul anumitor modele chiar de la distanță. Într-un răcitor autonom vertical de afișaj, unitatea de condensare va fi montată în partea inferioară sau superioară a carcasei, în funcție de model. 

În majoritatea cazurilor, o afacere de dimensiuni reduse care va închiria locația unde funcționează va opta pentru această opțiune, de vitrine cu răcire autonomă, astfel încât echipamentul să poată să fie mutat cu ușurință în viitor, dacă este necesar.

Dacă alegi să cumperi vitrine pentru băuturi care necesită o unitate de răcire de la distanță, va trebui să contactezi  un electrician autorizat și un specialist în refrigerare pentru a face conexiunile necesare. Iar asta presupune costuri suplimentare.

Estetica vitrinei pentru băuturi pe care o achiziționați este la fel de importantă ca și funcționalitatea acesteia. Vei avea la TC Romania Crown Cool șansa de a alege dintre mai multe opțiuni de culori, iar unitățile HoReCa vor putea astfel să integreze modelele de vitrine frigorifice verticale comandate mai bine în zona unde le vor amplasa.

Prezentarea este un factor important în cadrul unui magazin; clienții sunt mai predispuși să cumpere dintr-o unitate HoReCa atractivă din punct de vedere vizual.

Intră pe tcromania.com și alege de acolo vitrinele frigorifice verticale cele mai potrivite pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

You may also like