Home Stil de viata Ce afecţiuni poţi trata cu pudra de aronia?

Ce afecţiuni poţi trata cu pudra de aronia?

by BeCool

Pudra de aronia este un adjuvant excelent în orice dietă, în alimentaţia echilibrată şi în tratarea diferitelor afecţiuni, fiind un produs organic, 100% natural, cu o uriaşă capacitate antioxidantă.

Pudra de aronia are în componenţa taninuri, vitaminele B, C, precum şi calciu, potasiu, magneziu, fier, cupru, mangan şi cobalt, iod, molibden şi fluor, dar şi fibre care reglează atât colesterolul, cât şi sucul gastric şi tranzitul intestinal şi combate diabetul, obezitatea, ateroscleroza, bolile de inimă, dar şi cancerul la colon şi cancerul colorectal.

Cum se poate consuma pudra de aronia?

Pudra de aronia se consumă atât la recomandarea medicului, cât şi din proprie iniţiativă, aducând o adevărată explozie de antioxidanţi organismului, precum şi o bogăţie de vitamine şi de minerale, având proprietăţi dovedite anti-cancer. Se va administra pudra de aronia 1-2 linguriţe pe zi pe o perioadă de o lună şi jumătate sau două, cu pauză de 1-2 săptămâni. Cum se administrează pudra de aronia? Atât simplu, cât şi în combinaţie cu iaurt, cereale, suc de fructe, miere de albine, dar şi în salate.

Ce conţine pudra de aronia? Atât fragmente de coajă, de pulpă şi sâmburi de aronia, uscate şi măcinate fin, din cultura din România, satul Charlottenburg din judeţul Timiş, ce respectă toate normele UE referitoare la agricultura ecologică. De asemenea, pudra de aronia este foarte bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi, având cu peste 60% mai mulţi polifenoli decât fructul şi fiind foarte bogată în pectina, în taninuri, în vitamina C, B, potasiu şi magneziu, precum şi n alte minerale importante şi fibre alimentare.

Beneficii pudra de aronia – ce câştigi dacă o consumi în mod regulat?

Pudra de aronia aduce consumatorilor numeroase beneficii, printre care se pot enumera cele mai importante ca fiind:

·  reglarea circulaţiei sângelui, susţinerea activităţii inimii;

·  normalizarea tensiunii arteriale;

·  combaterea diabetului;

·  reglarea nivelului de colesterol rău LDL;

·  reducerea riscului de apariţie a cancerului de colon;

Cele mai citite articole

·  îmbunătăţirea siluetei, ajuta la slăbit şi la combaterea obezităţii;

·  detoxifierea organismului;

·  îmbunătăţirea sistemului imunitar, susţinerea producerii de colagen;

·  îmbunătăţirea vederii;

·  combaterea răcelilor şi a infecţiilor virale şi bacteriene ce pot să apară la nivelul aparatului respirator;

·  prevenirea cancerului.

Acest produs natural are un gust plăcut dar uşor stringent, de aceea se recomandă să fie consumat cu smoothie de fructe şi de legume, cu diferite shake-uri, sucuri naturale, salate, ceaiuri. Fiind un produs ecologic, nu are efecte adverse asupra organismului şi este recomandat persoanelor care suferă de diabet.

Alte produse din aronia ce pot fi consumate pentru îmbunătăţirea sănătăţii

Pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, pacienţii sau cei care vor să prevină anumite afecţiuni, dar şi diabeticii care au de regulă o dietă foarte strictă sunt îndemnaţi să consume, pe lângă pudra de aronia, şi alte produse din aceste fructe cu efecte miraculoase, şi anume:

·  siropul de aronia, cu un gust extrem de plăcut, care poate fi consumat inclusiv de diabet, de persoane de toate vârstele, care suferă sau nu de afecţiuni;

·  gem de aronia, din fructe ecologice de aronia, fără adaos de zahăr şi conservanţi, îndulcit doar cu suc natural de mere.

Cele mai citite articole

You may also like