Home Trenduri Lapte praf Hipp pentru bebeluși sănătoși

Lapte praf Hipp pentru bebeluși sănătoși

by BeCool

Formula de lapte praf Hipp pentru sugari este încă adaptată nevoilor nutriționale speciale ale bebelușilor. În acest caz, copilul tău primește exact ceea ce are nevoie pentru dezvoltarea sa. De 50 de ani Hipp a pus toată grija și experiența în producerea celei mai bune formule de lapte praf pentru sugari. Deci, cu produsele lactate Hipp BIO și Hipp BIO Combiotik te poți baza pe concepte dovedite de mult de experți în nutritive, pe baza modelului laptelui matern, pe baza celor mai recente descoperiri din cercetarea nutriției laptelui și de cea mai bună calitate HiPP organică. Nimic nu se schimbă în conceptul Hipp, și aici ne referim la numele produselor și recomandările de vârstă.

De 50 de ani, HiPP și-a pus toată grija și expertiza în producerea celei mai bune formule de lapte praf pentru sugari. Pe baza ultimelor descoperiri în cercetarea nutriției laptelui, formulele de lapte HiPP sunt compuse în așa fel încât bebelușul tău să obțină exact ceea ce are nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă. Și asta în calitatea organică foarte specială a HiPP.

Lapte praf HiPP BIO Combiotik

HiPP BIO Combiotik este cea mai recentă generație de alimente lactate și este exact adaptată nevoilor nutriționale ale bebelușului tău la vârsta potrivită. Cu ingrediente organice atent selectate și combinația unică de ingrediente valoroase modelate în natură, HiPP stabilește un nou standard în nutriția sugarilor. În acest fel, îi oferi copilului tău un început bun spre un viitor fericit. În compoziția laptelui praf există acizi grași polinesaturați Omega-3 și Omega-6 cu lanț lung (PCL), deoarece sunt conținuți și în laptele matern. Aceste componente sunt deosebit de importante în primele luni de viață, deoarece bebelușii la această vârstă nu pot produce suficient PCL pe cont propriu. Laptele praf Hipp este cea mai bună hrană pentru bebelușul tău.

Cele mai citite articole

Acest produs îndeplinește cerințele stricte ale Hipp-Bio, care chiar depășesc cerințele legale ale standardelor internaționale de agricultură ecologică. Rețeaua de control exigentă asigură faptul că multe produse trec prin mai mult de 260 de teste înainte de a fi eliberate pentru livrare. Testele sunt încredințate laboratoarelor de control intern și institutelor de calitate externe și independente. Este o responsabilitate personală foarte specială, care este clarificată de proprietarul companiei, prof. Dr. Claus Hipp.

Formula de lapte praf Hipp anti-reflux

Mulți bebeluși returnează unele alimente cu eructații după hrănire. Acest lucru este perfect normal și nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, dacă bebelușul tău este fericit și se îngrașă bine. Cu toate acestea, în cazul în care bebelușul tau deseori erupe și vărsă îngrijorător, ar trebui să contactezi medicul pediatru. El poate evalua dacă o formulă specializată precum HiPP AR este potrivită pentru copilul tău.

Formula HiPP AR Biological Specialized conține un aditiv de îngroşare natural, care face formula deosebit de densă și asigură faptul că laptele rămâne mai bine în stomac. Prin urmare, revenirea laptelui pe esofag este redusă (anti-reflux). Formulele specializate trebuie administrate sub supraveghere medicală.

În primele luni, intestinele bebelușilor sunt încă foarte sensibile. Afecțiunile gastrointestinale, cum ar fi flatulența, colicile sau constipația, nu sunt mai puțin frecvente. Din experiență știm că contactul strâns cu bebelușul tău, viața zilnică calmă, masajul ușor al stomacului și eructația pot ajuta la rezolvarea tulburărilor digestive. Majoritatea tulburărilor digestive dispar de la sine. În caz de constipație, trebuie să ai grijă la dozarea corectă a formulei de lapte praf Hipp.

Cele mai citite articole

You may also like