Home Inteligenta Artificiala Cardul de credit biometric, o cheie de a accesa shoppingul viitorului chiar de azi

Cardul de credit biometric, o cheie de a accesa shoppingul viitorului chiar de azi

by BeCool

Vrei și tu un card de credit care să se potrivească cel mai bine perioadei în care inteligența artificială devine tot mai importantă în viața noastră cotidiană? Atunci aplică chiar acum pentru un card deștept de la Banca Românească!

E greu să obții un card de credit smart?

Condițiile de eligibilitate nu sunt dificil de îndeplinit pentru cei mai mulți dintre românii ce folosesc instrumente bancare pentru plățile online:

– solicitantul de card de credit trebuie ca să aibă cetățenia română, rezidenţa în România şi să obţină venituri în România;

– să aibă vârsta cuprinsă între 24 şi 70 de ani;

– să aibă un venit minim lunar de 1.600 lei;

– să fie angajat cu o vechime la actualul loc de muncă de minimum 3 luni.

Cu un astfel de card de credit de la Banca Românească, clientul are parte de credit imediat, fără a fi nevoie de garanții către instituția financiară, sunt eliminate o serie de proceduri birocratice care pot provoca enervare oricui vrea să obțină rapid un împrumut nu prea mare.

Folosirea unui card de credit înseamnă și costuri mici. Cu atât mai mult dacă utilizatorul respectă condițiile specificate de bancă, cuprinse în contract, de exemplu, efectuează numărul necesar de tranzacții într-o perioadă dată sau pentru o anumită sumă și, mai ales, dacă achită sumele împrumutate la termen.

Într-o situație neprevăzută în care, din diverse motive, nu mai avem bani în portofel sau în cont și trebuie să plătim urgent pentru ceva, un card de credit ne va ajuta cu prisosință. În toate situațiile de criză care se întâmplă tuturor în viață, cardul de credit este acel colac de salvare, datorită căruia avem acces ușor și rapid la niște bani suplimentari.

Cele mai citite articole

Plus că autentificarea biometrică face acest card de credit foarte sigur.

De ce se extinde rapid biometria în domeniul bancar?

Mai ales în anul pandemiei de coronavirus, 2020, băncile au pariat pe biometrie ca fiind una dintre soluțiile cele mai bune în procesul de protecție împotriva furtului și fraudei din acest domeniu.

Biometria folosește caracteristicile fizice ale unei persoane (amprentă, formă a feței, iris) pentru a le recunoaște și a le distinge de altele. Biometria este astăzi una dintre cele mai sigure modalități de autentificare a tranzacțiilor financiare utilizate de bănci.

Biometria complexă (multimodală) aplică două sau mai multe modalități biometrice autentificării cu mai mulți factori. Implementarea biometriei multimodale trebuie să atingă echilibrul corect între performanța corespondenței și ușurință: adică, în mod ideal, biometria multimodală va reduce probabilitatea unui fals pozitiv fără a adăuga complexitate prea mare experienței utilizatorului.

Și în 2021, contextul pandemic (și nu numai) va obliga instituțiile financiare să investească puternic în dezvoltarea de aplicații, sisteme ATM, utilizarea tehnologiei de vârf în sucursale și instruirea angajaților care să se muleze pe așteptările actuale ale clienților, în timp ce privesc încrezători la viitor.

Deși mai există o oarecare reticență la oamenii mai în vârstă, tinerele generații consideră deja că biometria este mai rapidă și mult mai ușor de utilizat decât parolele clasice sau PIN-urile.

Această percepție despre utilizarea amprentelor digitale, recunoașterea vocii și a feței, precum și scanarea ochilor, se extinde peste tot în lume. Nici noi, românii, nu putem ca să facem excepție de la regulă.

Până în 2023 specialiștii IT se așteaptă ca piața globală de biometrie să crească cu mai mult de 15% , ajungând la peste 24 miliarde USD. Cu toate acestea, deși multe dintre tehnologiile biometrice adoptate în mod obișnuit astăzi sunt derivate din Silicon Valley, precum ar fi Apple Touch ID, se pare că doar 30% din această piață va proveni din America de Nord .

O mare parte din acest progres are loc pe piețe precum America Latină și Asia. Evoluțiile recente din aceste regiuni au arătat capacitatea de a încorpora rapid biometria ca tehnologie pentru sectorul financiar.

Revenind la țara noastră, Banca Românească oferă celor interesați un card de credit smart, perfect adaptat epocii în care am intrat. Ia-ți și tu unul cât mai rapid!

Cele mai citite articole

You may also like