Home Stiri Îngrijirea huselor de telefon pentru o protejare mai îndelungată

Îngrijirea huselor de telefon pentru o protejare mai îndelungată

by BeCool

În ciuda evoluției tehnologiei și telefoanelor tot mai inteligente, durabilitatea acestora nu este printre cele mai importante aspecte urmărite în realizarea și alegerea lor. De aceea, din dorința de a prelungi viață smartphone-urilor, posesorii acestora investesc în achiziționarea unei huse de protecție, sau mai multe. În acest tipar se încadrează și unul dintre cele mai cunoscute modele de telefon, astfel că husele de iPhone sunt cele mai solicitate pe piață accesoriilor de telefoane mobile.

În plus, în urmă faptului că telefoanele devenit tot mai subțiri și mai ușoare, necesitatea folosirii unei huse de protecție este evidență. Cu atât mai mult cu cât o singură secundă de neatenție este suficientă pentru că telefonul să fie compromis în totalitate, indiferent că este vorba despre umezeală, căzături sau doar zgârieturi.

Metode de îngrijire a huselor de iPhone

Indiferent de motivul pentru care este aleasă o husă de telefon, fie pentru protecție, fie din punct de vedere fashion, trebuie ținut cont că și acestea se murdăresc sau se zgârie destul de ușor, mai ales dacă sunt supuse frecvent factorilor externi. În special, când este vorba despre husele de iPhone, unele dintre cele mai folosite huse de pe piața accesoriilor de telefon.

De aceea, este necesară o întreținere ce constă în curățarea atentă și frecventă a acestor huse, astfel fiindu-I păstrate pentru mai mult timp atât aspectul, cât mai ales caracteristicile materialelor. Acest proces se realizează prin aplicarea unei soluții pe o cârpă moale și ștergerea întregii suprafețe a acesteia, apoi, cu un material absorbant, se îndepărtează soluția de pe suprafață și este uscată husă.

Cele mai citite articole

În plus, ținând cont de condițiile de sănătate și igienă de la ora actuală, se pot folosi și soluții dezinfectante pentru distrugerea virușilor și bacteriilor de pe suprafață husei de protecție.

Husele protejează de uzură

Fiind un gadget foarte des folosit de oameni, practice nelipsit din mâinile acestor, depozitarea acestuia în puținul timp în care nu este folosit poate produce pagube smartphone-ului, în special în ceea ce privește aspectul. Și asta deoarece doamnele îl pun în geantă, alături de alte multe obiecte, iar domnii îl așează în buzunar, de obicei în același unde se află și cheile, de la mașină sau de la casă, birou.

Astfel că o husă de protecție va proteja telefonul atât de zgarieturile fine, cât și de praf sau căzături, aceștia fiind factorii care determina deteriorarea aspectului și funcțiilor dispozitivelor de comunicare. De asemenea, această protejează și împotriva pătrunderii murdăriei în punctele de încărcare și în cele pentru căști.

Prin urmare, este necesară utilizarea unei huse de protecție, iar când este la îndemână o gama atât de vastă și variată, singură grijă poate rămâne modelul ales. Modelele de huse diferă atât după tipul lor – precum book cover, flip cover, LED cover, book S-view sau clear view, până la husele universal – cât și în funcție de culoare, putând fii colorate sau sobre, discrete sau cu protecție pentru ecran, precum și cu diferite designuri, de text sau imagini.

Cele mai citite articole

You may also like