Home Stiri Alegerea unui microfon spion de cursă lungă

Alegerea unui microfon spion de cursă lungă

by BeCool

În zilele noastre, a devenit destul de accesibilă înregistrarea unei conversații în secret cu ajutorul unui dispozitiv mic și ușor de ascuns, respectiv un microfon de spionaj. Acest tip de gadget spion poate fi ascuns în articolele de zi cu zi și poate avea mai multe dimensiuni și forme. Există diferite familii de microfoane spion, respectiv microfoanele GSM și microfoanele fără fir. Prin urmare, trebuie ales modelul în funcție de utilizare și de nevoile personale.

Criterii de alegere a unor microfoane spion potrivite

Atunci când este vorba despre achiziționarea unor microfoane spion, există mai multe criterii care trebuie avute în vedere. Pentru ca alegerea să fie una mai ușoară, mai jos se regăsește o listă a celor mai importante criterii care trebuie avute în vedere în momentul achiziției unui astfel de dispozitiv. Așadar, printre criteriile de alegere a microfonului potrivit pentru spionaj, se numără:

–   autonomia microfonului: microfonul spion are o baterie autonomă pentru a putea funcționa corect. Autonomia tuturor microfoanelor spion nu este aceeași. De exemplu, poate fi vorba despre un microfon spion a cărui baterie poate rezista până la 6 ore de ascultare, adică 4 zile dacă echipamentul este în standby. Bateria reîncărcabilă a microfonului este convenabilă, deoarece există posibilitatea de utilizare a dispozitivului în deplasare. Mai multe modele de microfoane spion pot avea o autonomie nelimitată. Acestea sunt produsele care sunt conectate la un laptop sau la un computer, cum ar fi cheia micro spion USB sau spionul cu socket multiplu, acestea având o autonomie foarte bună și putând înregistra automat de îndată ce sunt conectate.

Cele mai citite articole

–   gama din care face parte microfonul: acest criteriu este unul esențial, deoarece există persoane care au nevoie să efectueze misiuni profesionale pe distanțe lungi. În acest sens, este nevoie de un microfon spion care poate fi utilizat în acest scop, însă de cele mai multe ori datele trebuie transferate în mod regulat. Acest lucru va permite eliberarea memoriei dispozitivului pentru ca acesta să poată înregistra sunete noi.

–   alte opțiuni ale hardware-ului pe lângă înregistrarea sunetului: microfoanele spion pot avea alte funcții și, prin urmare, poate fi ales modelul în funcție de utilizarea echipamentului. Microfoanele spion pot avea diferite forme, astfel încât să nu poată fi văzute. Există pe piață un tip de produs cu activare vocală, o opțiune care permite echipamentului să declanșeze înregistrarea imediat ce aude un sunet. Acest lucru este practic deoarece evită înregistrarea tăcerii care poate apărea între două conversații. Opțiunea de returnare automată a apelurilor pentru detectarea vocii este de asemenea utilă. Multe modele de microfoane spion pot avea funcția de cameră pentru imagini și fotografii în plus față de voce.

Microfoanele spion sunt, prin urmare, echipamente esențiale pentru profesioniștii și persoanele care se află în domeniul supravegherii și spionajului. Acest tip de gadget poate ajuta la înregistrarea unor sunete și conversații fără a fi văzut. Prin urmare, este un ajutor foarte mare pentru cei care au nevoie să audă cuvintele unei persoane și permite strângerea unor dovezi în cazuri importante.

Cele mai citite articole

You may also like