Home Diverse Vrei să petreci vacanța de vară la Eforie? Iată cum poţi rezerva din timp un bilet!

Vrei să petreci vacanța de vară la Eforie? Iată cum poţi rezerva din timp un bilet!

by BeCool

Vacanţă la Eforie Nord sau Sud se va dovedi o alegere foarte bună pentru pacienţii care, după pandemie, vor să petreacă liniştiţi câteva zile pe litoralul românesc. Există mai multe opţiuni, nu numai Mamaia şi Costineşti pentru cei care vor să petreacă concediul liniştiţi în România, la un preţ mult mai bun decât în străinătate şi cu mai multe opţiuni de distracţie şi de relaxare.

De ce să îţi faci vacanţa la Eforie Sud?

Vacanţă la Eforie Sud se va dovedi o alegere excelentă pentru tineri, familii cu copii, dar şi pentru persoanele trecute de vârsta a doua. Eforie Sud este una din cele mai apreciate staţiuni estivale din Sud-Estul României, având peste 2500 de paturi de hotel şi  vile de 1 şi 2 stele. Eforie Sud este o staţiune renumită pentru posibilităţile de petrecere a timpului liber, dar şi pentru tratamentul afecţiunilor reumatice, dermatologice şi ale sistemului osos. Aici există posibilitatea de a face tratament şi cura naturală cu clima marină, dar şi cu nămol.

Ce se poate vizita în Eforie Sud? Plajă foarte curată care, deși nu este foarte generoasă, iar accesul se face pe scări se dovedeşte a fi deosebită. Bazele de tratament cu cure naturale în aer liber cu aerosoli, precum şi locurile de distracţie şi relaxare, Teatrul de Vară, parcul de distracţii de mici dimensiuni de pe faleză şi clubul The One pentru tineri sunt doar câteva dintre motivele pentru care turiştii aleg Eforie Sud.

De ce să îţi faci vacanţa la Eforie Nord?

Cele mai citite articole

Eforie Nord este o altă staţiune foarte cunoscută şi apreciată de către turişti, cu numeroase baze de distracţie, dar şi baza de tratament care funcţionează pe toată durata anului şi care dispune de o infrastructură bine dezvoltată şi de terenuri de sport, piscine şi posibilități de cazare în pensiuni, vile şi hoteluri.

Eforie Nord este amplasată la est de Lacul Techirghiol, recunoscut pentru proprietăţile curative ale nămolului. Cei care vor să se relaxeze şi să se distreze în Eforie Nord pot alege una din plajele curate şi pot îmbină turismul recreativ cu cel balnear.

Cum puteţi rezerva o vacanţă în Eforie pentru la vară?

Vacanţă la Eforie poate fi rezervată din timp, cu doar câteva click-uri pe un site de specialitate. Turiştii pot alege tipul de transport pe care îl folosesc pentru a petrece vacanța la Eforie, destinaţia exactă, dată check-in şi check-out, câţi adulţi şi copii vor petrece vacanța în Eforie şi după o scurtă căutare, vor putea rezerva vacanţă în Eforie în 2021.

Staţiunea Eforie Nord este deseori apreciată de către turişti, fiind situată la doar 14 km de Constantă, între Marea Neagră şi Lacul Techirghiol, fiind o destinaţie de relaxare şi tratament extraordinară.

Cele mai citite articole

You may also like