Home Moda Sandale de piele naturală la modă în 2021

Sandale de piele naturală la modă în 2021

by BeCool

La prezentările de modă ale lui Armani, Tom Ford și Elisabetta Franchi, modelele au prezentat cu demnitate noua tendință la modă pentru lunile următoare: sandale de piele naturală legate de gleznă sau cu barete încrucișate pe care trebuie doar să le ai în garderobă. Sandalele sunt un adevărat must have al verii, iar cele cu toc sunt un plus ultra. La o pereche de pantaloni largi, pantaloni scurți sau o rochie mini, sandalele de piele naturală conferă aspectului o dispoziție plină de farmec și chic, iar pentru o rochie lungă efectul este formal și elegant.

Sandale de piele naturală – Modele la modă

Pentru zi poți alege nuanțe nud, feminine și sofisticate, precum cele ale modelelor Etung de la Aldo Shoes și Casadei, sandale de piele cu vârful deschis pentru a lăsa să se vadă manichiura în fildeș, sau cu o placă frontală acoperită cu piele imprimată floral sau imprimeu în joc de culori, inspirat de Fratelli Rossetti. Tocurile sandalelor sunt modele îndrăznește în nuanțe colorate luminoase.

La raxela.ro vei găsi sandale de piele naturală în culori simple de pudră, gold, galben și chiar albastru, și în același timp, modele cu curea laterală și pe gleznă din piele naturală, cu toc contrastant colorat. Stilul full-color este ideal pentru seară, mai ales dacă este realizat din material prețios, așa cum este pielea naturală. În cazul sandalelor din piele turcoaz, acestea sunt îmbogățite cu modele abstracte pe toc, călcâi și vârf.

Sandale de piele naturală cu toc

Cele mai citite articole

Ca femeie, cu siguranță nu îți poți imagina o vară caldă fără sandale la modă cu toc înalt în completare. La fel ca și magazinul online raxela.ro, cei mai renumiți designeri de modă din lume au prezentat deja cele mai noi modele de sandale pentru sezonul de vară. Este bine să știi, totuși, că aceste sandale, în ciuda tendințelor predominante ale modei, ar trebui să fie mai presus de toate confortabile și din piele.

Sandalele cu toc mic sau în formă de cub, sandalele cu platformă cu tocuri înalte, groase din piele sau cele cu accesorii sunt cele mai noi tendințe la modă în materie de sandale de piele pentru sezonul 2021. Producătorii s-au inspirat cu îndrăzneală de la casele de modă precum Chanel, Dolce & Gabbana sau Miu Miu, iar tu poți cumpăra sandale de piele naturală din magazinul online raxela.ro la un preț accesibil. Sandalele de piele cu toc înalt pătrat și colorat sunt cele mai în trend, confortabile și poți alege chiar și modele simple cum ar fi galben, violet, verde potrivite pentru rochii de vară.

Sandalele au fost și rămân unele dintre cele mai importante accesorii pentru fiecare femeie. Sandalele moderne nu sunt doar detalii importante și luminoase ale aspectului general, ci și un detaliu funcțional al dulapului în perioada de vară.

Cele mai citite articole

You may also like