Home Stiri Rafinează armonios spațiile de locuit cu lustre

Rafinează armonios spațiile de locuit cu lustre

by BeCool

Rafinează armonios spațiile de locuit cu lustre

Lustrele sunt cunoscute pentru aspectul lor pompos. De obicei își emit lumina în toate direcțiile și, prin urmare, sunt ideale pentru iluminarea încăperilor. În plus, lustrele de cristal și modelele cu elemente de lentile, inspiră cu reflexii și refracții ale luminii deosebit de fascinante. Așa vei crea o atmosferă unică în casa ta. La eco-iluminat.ro vei descoperi lustre pentru diferite camere și stiluri de locuit. Vei găsi lustre realizate din materiale de înaltă calitate, inclusiv cristal, sticlă și alamă și poți alege între mai multe culori atrăgătoare. Pe lângă lustrele cu becuri, vei găsi și modele cu LED-uri integrate care asigură o iluminare deosebit de durabilă, eficientă. Poți găsi lustre în mai multe dimensiuni și forme, precum și versiuni cu și fără umbră și poți alege lustre cu una sau mai multe surse de lumină. Lustrele sunt disponibile cu diferite tehnologii de control și multe modele sunt reglabile.

Lustre în stilul casei

Lustrele sunt potrivite atât pentru apartamente, cât și pentru camerele cu tavan înalt, fie că este vorba de living, dormitor etc. Amplasate în camere reprezintă o atracție extraordinară. În anumite circumstanțe, poți folosi și lustre de designer ca iluminat de masă. În acest caz, ar trebui să alegi modele bine protejate, cu o nuanță care îşi emite lumina în jos şi în acest fel, îţi luminează uşor masa de sufragerie. Oricât de versatile sunt lustrele, acestea se potrivesc foarte bine în case în diferite stiluri. De exemplu, ai un interior foarte modern? Atunci poți găsi lustra potrivită, în stilul vintage. Poți găsi de asemenea, modele asortate pentru case și apartamente cu mobilier în stil industrial.

Lustre – număr de brațe

Cele mai citite articole

Pe vremuri erau lămpi cu ulei, mai târziu lumânări de ceară, apoi lămpi cu incandescență. Astăzi, poți găsi lustre cu tehnologia LED modernă. Pe de o parte, acest lucru îți permite să ai un iluminat mai eficient din punct de vedere energetic și o durată lungă de viață a lămpilor. Pe de altă parte, datorită designului compact al LED-urilor, beneficiezi de design-uri deosebite, moderne, care nu ar fi posibile cu becuri cu incandescență sau cu halogen. În cele mai multe cazuri, lustrele au mai multe brațe, care luminează individual, de exemplu trei, cinci etc. 

Cu toate acestea, există și lustre care sunt echipate doar cu o singură sursă de lumină, dar au elemente iluminate perceptibil individual. Ca rezultat, precum și ca o refracție corespunzătoare a luminii, ele dau aspectul mai multor surse de lumină. Pentru a adapta iluminarea la dispoziţia ta, se recomandă lustre a căror luminozitate poate fi reglată. De exemplu, dacă dorești o atmosferă deosebit de confortabilă în sufragerie sau dormitor, pur și simplu redu lumina și factorul de stare de bine crește. Controlul are loc în moduri diferite în funcție de lustră, de la comutatorul clasic de perete până la funcționarea modernă prin smartphone sau tabletă.

Cele mai citite articole

You may also like