Home Diverse Laptele praf pentru sugari

Laptele praf pentru sugari

by BeCool

Mâncarea prealabilă de cea mai bună calitate pentru o dezvoltare sănătoasă a bebelușului tău, este laptele praf Humana sau Hipp. Pentru bebelușii care nu sunt alăptați la sân, pre-nutriția este o alternativă completă la laptele matern în primele șase luni de viață. După aceea, laptele praf poate fi o hrană complementară până la vârsta de doi ani. 

Mai ales în primul an de viață, hrănirea cu lapte praf de înaltă calitate este esențială pentru o bună dezvoltare a copilului, motiv pentru care ingredientele din formulele de lapte praf pentru bebeluși sunt reglementate prin lege. Acest lucru este necesar pentru a preveni, de exemplu, ca bebelușii și copiii mici să intre în contact cu conservanții și poluanții. Atunci când o mamă nu mai alăptează complet sau trece la formula de lapte praf, își dorește să fie sigură că bebelușul ei primește tot ce are nevoie. Formulele de lapte praf pe li 1 de la Humana, sunt adaptate exact nevoilor nutriționale ale bebelușilor încă de la naștere.

Când să hrănești cu lapte inițial PRE și când hrănești cu lapte inițial 1?

Cele mai citite articole

La alăptare, Humana   Formula PRE  și Humana  Formula 1 sunt  ideale pentru suplimentarea laptelui matern. Dacă mama nu alăptează, ambele preparate pentru sugari sunt potrivite și ca unică formulă de lapte și îl poți hrăni până când copilul nu se mai hrănește cu biberonul. Laptele Humana pentru bebeluși  conține lactoză doar ca un carbohidrat. Spre deosebire de formula Pre, Humana  Formula 1 conține puțin mai multă energie datorită dozajului.

Desigur că cel mai bine este ca bebelușii să fie alăptați cu lapte matern. Dar, dacă există probleme cu hrănirea la sân, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece există multe tipuri de lapte praf pentru bebelușii de toate vârstele – și chiar pentru diverse probleme de sănătate. Și toate conțin tot ce are nevoie un bebeluș pentru o dezvoltare sănătoasă. Se face o distincție generală între produsele de la naștere, pentru bebelușii de la șase luni, de la zece luni și de la un an. Laptele inițial este laptele cu care poți hrăni bebelușul încă de la naștere, iar laptele de continuare a fost dezvoltat pentru bebeluși din a doua jumătate a anului de viață.

Pre-nutriție (lapte de început)

Este primul lapte pentru bebeluși cu care se poate hrăni copilul  încă de la naștere. Bebelușii pot bea din el atât de des cât doresc, la fel ca la sânul mamei. Acest lapte este cel mai similar cu laptele matern în ceea ce privește conținutul de grăsimi, conținutul de proteine ​​și conținutul de minerale. Pre înseamnă „prebiotic”, iar laptele conține (cum ar fi laptele matern) o mulțime de fibre probiotice, care au un efect pozitiv asupra florei intestinale și astfel întăresc sistemul imunitar. Poți să îți hrănești bebelușul cu acest lapte praf atât timp cât dorești. Trecerea la laptele de continuare (2 și 3) este posibilă din a șasea lună – dar nu este necesară.

Cele mai citite articole

You may also like