Home Stiri Ce trebuie să știi despre un chirurg estetician?

Ce trebuie să știi despre un chirurg estetician?

by BeCool

Ce trebuie să știi despre un chirurg estetician?

Un chirurg estetician așa cum este Dr. Radu Panțuru este un specialist care a absolvit chirurgia estetică. Aceasta este o specialitate medicală, cu un subiect de activitate – înfrumusețare – corectarea imperfecțiunilor estetice la pacienții aflați în stare de sănătate clinică, fără o problemă de sănătate în domeniul schimbării. Termenul „estetică” provine din limba greacă și înseamnă „arta de a crea frumusețe”, iar termenul „cosmetice” provine din limba latină și înseamnă „mijloace pentru a realiza frumusețea”. Obiectul chirurgului estetician sunt pacienții clinic sănătoși care doresc corectarea formelor, volumelor, unghiurilor și proporțiilor externe normale ale părților feței, corpului, structurii și formei țesuturilor subcutanate, precum și calitatea pielii.

Cunoașterea aprofundată a esteticii

Chirurgia plastică și estetică cuprinde cunoștințe medicale, tehnici și evaluări necesare pentru diagnosticarea precisă și corectarea tulburărilor din estetica feței, corpului, membrelor și pielii pacienților clinic sănătoși. Este necesară cunoașterea aprofundată a esteticii și frumuseții bazate pe anatomia și fiziologia topografică a corpului uman. Cerințele de bază pentru frumusețe și estetică sunt descrise în istoria artelor plastice. Pentru a atinge aceste obiective, sunt utilizate principii, metode și instrumente chirurgicale, dermatologice și medicale generale strâns specializate.

Chirurgia estetică este de natură interdisciplinară și include intervenții medicale invazive, microinvazive și neinvazive. Este folosită doar pentru înfrumusețarea pacienților, urmărind să ofere mai multe proporții estetice, forme și aspect al pielii, feței, corpului și membrelor, precum și întinerire cu cele mai moderne tehnologii.

Chirurgie estetică, plastică și reconstructivă

Chirurgia plastică și reconstructivă este o specialitate medicală care acoperă întreaga gamă a acestui tip de intervenție. Acestea sunt intervenții chirurgicale care se ocupă de chirurgia plastică și reconstructivă. Chirurgia plastică și reconstructivă are în general grijă de aspectul pacienților și, prin urmare, efectuează în principal operații legate de estetică și de îmbunătățirea aspectului unui pacient.

Cele mai citite articole

Chirurgia estetică, plastică și reconstructivă acoperă activități precum toate operațiile estetice. Acestea includ intervenția chirurgicală a sânilor, corectarea ridurilor de pe față, nas și multe altele. Cea mai populară activitate a chirurgiei plastice și reconstructive în zilele noastre este chirurgia sânilor sau așa-numita plasare a implanturilor cu silicon.

Face Liftingul câștigă, de asemenea, teren – corectarea feței prin ridicarea și injectarea cu Botox în diferite zone ale feței și corpului. Domeniul chirurgiei estetice la Dr. Radu Panțuru include sâni, aici referindu-ne la reconstrucția sânilor, micșorarea sânilor, mărire sâni cu implant silicon, microlipofiling, lifting, operație estetică post-natală, corecție mamelon înfundat. Chirurgia pentru estetica feței include bichectomia, lifting facial, microlipofilling, mentoplastia, operație estetică de gropițe în obraji, lifting de gât, blefaroplastia și multe altele.

Pentru corp dr. Radu Panțuru oferă liposucție, abdominoplastie, lifting corp, brațe și coapse, operație estetică post-natală. Operația estetică pentru fese include lifting și lifting fese Brazilian, implant de fese. Operația estetică vaginală include labioplastia, vaginoplastia, himenoplastia, liposucție munte pubian, iar operația estetică  masculină include mărire penis, liposucție gușă, a gâtului, ginecomastie, implanturi pectorale bărbați, tratament riduri și fillere, lifting abdomen, implant fese.

După cum se poate vedea, un chirurg estetician se ocupă de un domeniu foarte complex de înfrumusețare a corpului. Indiferent de vârsta pe care o ai, fie 20, 30 sau 40 de ani, și poate chiar mai mult, chirurgul estetician te poate ajuta să arăți mai bine și mult mai frumoasă.

Cele mai citite articole

You may also like