Home Stiri La ce soluții apelezi pentru un împrumut rapid?

La ce soluții apelezi pentru un împrumut rapid?

by BeCool

La ce soluții apelezi pentru un împrumut rapid?

Nevoia unui împrumut rapid se poate ivi oricând în viața unei persoane, evenimentele neprevăzute ale vieții impunând necesitatea de a avea la dispoziție suma necesară achitării unor cheltuieli urgente. 

Căutarea de soluții la prieteni sau la rude lasă persoana adesea cu un gust amar și nu pentru că aceștia nu doresc neapărat să ajute, ci pentru că au propriile probleme și cheltuieli. O soluție rapidă și eficientă pentru obținerea unui împrumut rapid este apelul la serviciile oferite de o casa de amanet

Amanetul – soluția rapidă pentru un împrumut

Dacă persoana a epuizat deja varianta unui împrumut de la cunoscuți, cu siguranță, pentru nevoile sale urgente nu va merge să împrumute de la o bancă. Procedura greoaie, formalitățile birocratice, actele necesare impun ca solicitarea unui împrumut bancar să se facă atunci când oamenii nu sunt presați de timp de pe o zi pe alta.  

În schimb, prezența unor obiecte din aur în proprietatea unei persoane poate fi răspunsul problemei obținerii rapide a banilor. Indiferent de starea bijuteriilor, acestea pot fi aduse la agenția de amanet pentru evaluare, iar experții agenției vor evalua bunurile și vor stabili ce sumă poate fi acordată astfel încât să poată fi acoperită de garanția în aur. Clientul poate pleca din acest moment cu banii în buzunar de la casa de amanet. 

Contractul se încheie pe o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire dacă persoana cere acest lucru înainte de data scadentă sau la maximum 5 zile după acest termen, cu achitarea comisionului aferent. 

Cele mai citite articole

Acesta se stabilește în funcție de suma împrumutată, astfel: 

  • 0,1% din suma/zi pentru sume mai mari sau egale cu 10.000 lei; 
  • 0,2%/zi, pentru sume între 5.000-9.999
  • 0,3%/zi din suma totală dacă aceasta este sub 5.000 lei. 

Persoana poate alege să plătească oricând în interiorul termenului și își va recăpăta bijuteriile amanetate.

Amanetul de acasă – soluția pentru cei care nu pot ajunge la agenție

Pentru persoanele care nu se pot deplasa, din diverse motive, la casa de amanet, aceasta pune la dispoziție Amanetul de acasă, un serviciu cu ajutorul căruia se poate intra în posesia sumei necesare prin câteva click-uri de pe computer sau telefon și printr-un apel telefonic. 

Persoana completează un formular online prin care se estimează valoarea obiectelor din aur care vor fi oferite drept garanție, stabilește telefonic data și ora la care curierul, colaborator al agenției, va prelua bijuteriile și le va duce la expertiză. În urma evaluării, persoana primește pe adresa de e-mail o ofertă în urma căreia, dacă o acceptă, va primi banii într-un cont bancar. Condițiile împrumutului sunt identice celor atribuite Amanetului în agenție.

Indiferent de forma aleasă, Amanet în agenție sau Amanet de acasă, clientul primește o soluție rapidă și eficientă de rezolvare a problemelor sale financiare neprevăzute și urgente. Fără birocrație, fără adeverință de salariu, chiar fără deplasare la agenție, doar cu actul de identitate și o garanție în aur. 

Cele mai citite articole

You may also like