Home Diverse Factoring – solutia financiara potrivita pentru atat de multe business-uri

Factoring – solutia financiara potrivita pentru atat de multe business-uri

by BeCool

Nevoile financiare ale business-urilor difera de la unul la altul, insa sprijinul financiar este o adevarata necesitate in orice context. Astfel, antreprenorii sunt intr-o continua cautare a unor solutii care sa se dovedeasca a fi ideale, iar factoringul este o optiune care merita luata in calcul de catre oricine.

Alege Omnicredit

Aceasta este prima platforma de microfinantare din tara noastra care opereaza exclusiv online si care si-a propus sa vina in sprijinul tuturor oamenilor de afaceri cu solutii financiare avantajoase. De-a lungul anilor Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a diferite business-uri, produsele sale financiare fiind mai flexibile decat cele la care avem acces in cadrul institutiilor financiare traditionale.

Despre factoring

Aceasta solutie este dedicata business-urilor care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata pentru ca pot exista o multime de cazuri in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Prin intermediul factoringului ai posibilitatea de a-ti cesiona creantele si de a incasa pe loc banii pentru facturi, astfel ca din numai cateva click-uri se pot debloca lichiditatile in lei sau valuta. Solutia se dovedeste a fi ideala mai ales pentru business-urile care se confrunta cu diferente majore intre momentul platii la furnizori si cel al momentului in care sunt incasate facturile emise catre clienti. Avantajele sunt clare si usor de identificat, incepand de la faptul ca solutia este una care aduce mai multa libertate pentru toate business-urile, este foarte rapida si, foarte important, nu reprezinta un credit, ci doar o modalitate prin care se pot accelera incasarile. Asadar, nu este afectat gradul de indatorare al firmei si nici nu este nevoie de alte garantii.

Dezvolta orice business

Cele mai citite articole

Cu siguranta, este mult mai usor sa dezvolti un business ca la carte atunci cand nu ai griji din punct de vedere financiar. Astfel, factoringul este potrivit pentru fel si fel de afaceri din diferite domenii, iar la acest capitol putem aminti de diverse magazine online sau fizice, brutarii, spalatorii de haine, covoare sau de masini, saloane de infrumusetare, firme de marketing, ateliere de croitorie si nu numai. Posibilitatile sunt foarte variate, iar Omnicredit vine cu solutii pentru fiecare.

Creezi contul imediat

Lipsa timpului liber este o adevarata problema pentru antreprenori, iar acestia pot cauta continuu modalitati prin care sa economiseasca timp. Astfel, aici la Omnicredit se poate face un cont pe platforma in decurs de numai 30 de secunde si mai departe alegi modalitatea de finantare care ti se potriveste. Trebuie doar sa incerci documentele solicitate, iar cererea ta va fi analizata in decurs de o ora. In cazul in care se aproba, atunci suma solicitata va fi virata direct in cont in urmatoarele 8 ore.

Foloseste direct calculatorul online

Pentru a-ti fi cat mai simplu poti folosi calculatorul disponibil la Omnicredit prin intermediul caruia stii de la bun inceput care sunt cifrele care te intereseaza. Alegi valoarea facturii, pana la 250.000 de lei si scadenta acestia pana la 120 de zile, iar pe aceasta cale vei afla pe loc care este suma pe care o primesti.

La Omnicredit iti poti lua adio de la toate procedurile ingreunate intrucat totul se deruleaza exclusiv online, motiv pentru care nu este nevoie de alcatuirea unor dosare stufoase, de asteptat la cozi interminabile sau de alte batai de cap. In plus, totul este mult mai simplu cand te bucuri de sprijinul unei echipe cu experienta care stie cum sa gestioneze fiecare situatie in parte, indiferent de complexitate. Nu in ultimul rand, si antreprenorii au de castigat intrucat pot dobandi nenumarate cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi deruleaza activitiatea.

Cele mai citite articole

You may also like