Home Distractie CE SE ÎNT MPLĂ ÎN MAMAIA, RĂM NE ÎN MAMAIA

CE SE ÎNT MPLĂ ÎN MAMAIA, RĂM NE ÎN MAMAIA

by BeCool

Fie că este vorba de o escapadă de o zi, un weekend, sau un concediu în Mamaia, activitățile pe care le practicați, stările pe care le aveți, nu se pot relata, este ca un montagne russe. Este secretul dumneavoastră cu marea. În cazul în care credeați că veți rămâne în camera de hotel între așternuturile albe, privind de pe fereastra camerei dumneavoastră spectacolul de culori oferit de apusul și răsăritul soarelui, vă înșelați.

Vă puteți începe ziua în cadrul restaurantului savurând mâncarea preferată și bând cafeaua în briza caldă a dimineților din Mamaia. Vă puteți continua ziua stând la plajă, sau la piscina hotelului, sau bucurându-vă de multitudinea de activități pe care stațiunea le oferă, de exemplu dacă sunteți un iubitor și practicant al sportului, puteți merge în parcuri de agrement, sau să faceți jogging pe un teren de sport. 

Dacă doriți să integrați cultura și un moment de relaxare în lista activităților dumneavoastră, teatrul de vară din Mamaia vă așteaptă să fiți spectatorul său. De asemenea, parcul ”Aqua Magic” aflat la intrarea în stațiune așteaptă să fie vizitat, fiind un obiectiv important pe lista iubitorilor acestei activități.  

În cazul în care iubiți marea, puteți înota,  sau face surf, o plimbare cu hidrobicicleta, scufundări, pentru care puteți lua și lecții, windsurfing, tractări cu banana gonflabilă, sau o plimbare cu caiac-canoe, iar  pasionații de pescuit pot chiar întreprinde această activitate, bucurându-se de practicarea sportului preferat în lacul Mamaia. 

Cele mai citite articole

Bineînțeles că nu vă puteți încheia sejurul în stațiunea Mamaia fără ca timp de 7 minute, să simțiți că ”zburați” la o înălțime de 50 metri savurând o plimbare cu telegondola, care vă oferă priveliștea întregii stațiuni și a satului de vacanță.

Dacă vă aflați  în stațiunea Mamaia, sau chiar în satul de vacanță, trebuie să știți că și el vă poate stârni interesul prin tarabele cu suveniruri ce vă vor încânta privirile, galeriile comerciale, terasele și restaurantele cu specific românesc, dar de departe cel mai interesant și unic detaliu sunt căsuțele, care prin arhitectura și design-ul lor înfățișează spiritul, regiunile și frumosul colorit al diferitelor zone ale României. 

Ele își așteaptă cuminți și nerăbdătoare turiștii, în număr cât mai mare. De asemenea, nu trebuie să ratați vizita în parcul de distracții ”Luna”, care pentru amatorii senzațiilor extreme este ideal. Un mod perfect de a încheia o zi plină de activități ar fi să aveți câteva momente de liniște, pentru dumneavoastră, să vă puteți plimba pe faleză, cu un pahar de vin, de la unul din zecile de restaurante de pe plajă, să vă întoarceți la auzul unei melodii, care vă perturbă liniștea și să  vă alăturați petrecerii.

Sună bine? Last minute Mamaia! Grăbiți-vă !

Cele mai citite articole

You may also like