Home Moda Ce pantaloni bărbătești să aleg: pantaloni sport sau chinos?

Ce pantaloni bărbătești să aleg: pantaloni sport sau chinos?

by BeCool

Moda masculină poate fi la fel de diversă ca și moda feminină. Cum să alegi pantalonii potriviți? Pentru ce sunt potriviți pantalonii clasici și de ce nu trebuie să renunțați la pantalonii sport? La aceste întrebări și la altele vor răspunde mai jos stiliștii de modă de la Shopsy.

Cum sunt pantalonii pentru bărbați?

Când vine vorba de pantalonii pentru bărbați, alegerea lor devine mai complicată, deoarece există multe opțiuni. Pe lângă pantalonii clasici, blugii, știați că există modele precum pantalonii cargo sau, de exemplu, pantalonii chinos https://shopsy.com.ro/pantaloni-chino-barbati? Care este diferența dintre ei și când pot fi purtați?

Distingeți următoarele modele de pantaloni pentru bărbați:

  • pantaloni cargo;
  • pantaloni chinos;
  • blugi;
  • pantaloni sport;
  • pantaloni de jogging.

Pantalonii atletici nu sunt doar pentru sport

Deoarece bărbații preferă, de obicei, moda casual și confortabilă, pantalonii sport sunt, de asemenea, utilizați pe scară largă în moda masculină. Multă vreme, aceștia au fost doar pantaloni bărbătești pentru acasă sau îmbrăcăminte sport potrivită exclusiv pentru sala de sport. Dar acum puteți purta astfel de pantaloni sport https://shopsy.com.ro/pantaloni-sport-barbati cu dezinvoltură și pe stradă. Puteți combina acest articol tipic de modă stradală, de exemplu, cu adidași albi și un hanorac simplu într-o culoare neutră.

Ce sunt pantalonii jogger?

Pantalonii jogger pentru bărbați se caracterizează printr-o croială joasă. Inițial, joggerii imitau denimul, dar astăzi îi puteți cumpăra, de exemplu, într-o versiune de camuflaj.

Cele mai citite articole

De fapt, aceștia sunt pantaloni sport. Putem spune că joggerii sunt un fel de etapă intermediară, „împrumutând” confortul pantalonilor sport și, într-o oarecare măsură, caracterul formal al blugilor. Sunt pantaloni elastici, așa că nu-i poți purta la o ocazie formală, desigur, dar dacă, pe de altă parte, nu ai curajul să ieși „printre oameni” în pantaloni sport, acești pantaloni sunt absolut perfecți.

Practic, acest model are manșete elastice la glezne. Pantalonii arată foarte casual, sunt confortabili în ei – exact așa se simte cel care îi poartă.

Care este diferența dintre pantalonii cargo și chinos?

Pantalonii cargo sunt pantaloni cu buzunare, o piesă foarte casual cu pantaloni conici. Acest model a fost folosit inițial ca îmbrăcăminte de lucru. Chiar și astăzi rămân practici și sunt vânduți mai ales în culori neutre, predominând negrul.

Pantalonii chinos reprezintă un fel de tranziție imaginară între moda formală și cea informală. Îi porți, de exemplu, atunci când trebuie să impresionezi la o întâlnire. Poți purta pantaloni chinos aproape oriunde, cu excepția, poate, a unei nunți sau a unui bal de absolvire. Deoarece nu-și are locul la evenimente strict formale. În ceea ce privește croiala, aceștia copiază blugii, așa că poți cumpăra pantaloni pentru bărbați de pe Shopsy https://shopsy.com.ro/pantaloni-barbati atât cu croială dreaptă, cât și skinny.

Cum să-ți păstrezi stilul chiar și iarna?

Când este foarte frig afară, caracterul practic primează adesea în fața modei și avem tendința de a ierta multe lucruri pentru că nu arată la fel de elegant. Important este ca acestea să ne țină de cald.

Dar nu trebuie să renunți la tendințe, ci doar să optezi pentru pantaloni bărbătești termoizolanți. Pantalonii clasici de iarnă pentru bărbați au o croială mai sportivă. Din fericire, nu trebuie să arăți la fel de voluminos în ei ca și cum ai merge la schi. Alternativ, puteți opta și pentru blugi izolati.

Cele mai citite articole

You may also like