Acasa Diverse Astrologia chineza- o situatie, doua rezultate

Astrologia chineza- o situatie, doua rezultate

de BeCool

In viata, cand ne confruntam cu o situatie proasta, exista de fapt doua rezultate.

Primul rezultat este evident negativ, deoarece este o situatie proasta si ne putem simti deranjati sau afectati emotional de aceasta. Acesta este un rezultat care este fixat de soarta – a fi la momentul si locul gresit. Nu putem anula ceea ce ni s-a intamplat.

Cu toate acestea, modul in care rezulta al doilea rezultat depinde de gandurile, cuvintele si actiunile noastre. Nu este fix. De fapt, putem alege rezultatul in favoarea noastra. Acesta este destinul in devenire si avem puterea de a profita la maximum de situatie. Si puterea pe care o avem este asupra emotiei noastre.

In functie de situatie, emotiile noastre se pot manifesta sub diferite forme prin cuvintele si actiunile noastre.

Daca este vorba de furie pentru o neintelegere, tipul temperamental va lovi verbal persoanele pe care le percep ca le-au gresit. Cuvintele pe care le folosesc pot fi daunatoare celeilalte parti, deoarece isi lasa emotiile sa-i copleseasca. Isi pierd simtul controlului si, ca urmare, inrautatesc situatia. Pot fi asigurate altercatii fizice. Acesta este al doilea rezultat si vine rapid.

Daca este o dezamagire pentru ceva ce nu au reusit sa realizeze, pot fi conditionati de lipsa lor de abilitati si se pot percepe pe ei insisi ca nedemni si nemeritati. Astfel de ganduri auto-infrangatoare le vor sparge spiritele si ii vor face sa-si piarda increderea in orice fac. Daca lasa astfel de ganduri sa scape de sub control, vor fi plini de pesimism si vor avea o viziune cinica asupra viitorului. Acesta este al doilea rezultat si este lent, dar insidios.

Orice ar fi, trebuie sa ramanem calmi si sa ne controlam emotia. O situatie proasta se poate inrautati doar daca scapam emotia. O stare de spirit calma si echanimitate ne vor ajuta sa gandim si sa actionam mai bine, facand astfel al doilea rezultat pozitiv, fie imediat, fie mai tarziu.

Fiti atenti la gandurile, cuvintele si actiunile noastre, deoarece acestea pot crea rezultate care ne pot dauna in orice situatie negativa. Al doilea rezultat poate fi mai rau decat primul daca nu invatam sa ne controlam emotia si sa ne reducem pierderile. Emotia noastra este controlabila si trebuie sa o supunem mintii noastre constiente prin efort constient. Acest lucru nu este usor de facut, deoarece emotiile noastre sunt adanc in interiorul mintii noastre subconstiente si asteapta sa se arunce asupra noastra ori de cate ori este declansat de orice stimul extern. Reactiile noastre provin din emotia noastra care ne impinge sa spunem sau sa facem lucruri fara ganduri la consecinte. Mintea noastra subconstienta reactioneaza mult mai rapid la orice situatie data, in comparatie cu mintea noastra constienta. Acest lucru se datoreaza emotiei noastre.

S-ar putea sa va placa si asta

Lasa un comentariu