Home Trenduri Află adevărul cu ajutorul camerelor spion!

Află adevărul cu ajutorul camerelor spion!

by BeCool

Îl suspectezi pe soțul tău că te minte? Vrei să vezi ce face soția ta cât timp tu ești la birou? Nu ai încredere în bonă și vrei să o controlezi din când în când? Copilul tău are o atitudine diferită și îți este teamă să nu o apuce pe căi greșite? Poți afla simplu și rapid răspunsul la oricare dintre aceste întrebări cu ajutorul unor camere spion. Acestea sunt cele mai noi gadgeturi de pe piață și s-au bucurat de un real succes în rândul oamenilor simpli care nu își permit să angajeze firme de detectivi particulari.

Datorită avansului tehnologic, camerele au căpătat tot felul de dimensiuni fără ca acest lucru să afecteze claritatea imaginii astfel că se pot monta cu lejeritate în orice spațiu, fără a atrage atenția celor din jur.

Unde pot fi ascunse?

Oamenii sunt extrem de ingenioși astfel că au apărut tot felul de variante menite să ascundă camerele de tip spion. Nimeni nu ar putea bănui vreodată că s-ar putea exista o astfel de cameră într-o scrumieră, spre exemplu, sau într-un pix. Deși pare greu de crezut, aceste gadgeturi sunt în mare vogă fiind extrem de eficiente.

Printre cele mai des utilizate produse se numără:

·  camerele ascunde în odorizantele de cameră. Acestea pot fi amplasate în orice încăpere a locuinței fără nicio problemă astfel că, vor putea înregistra absolut toate conversațiile pentru ca tu să fii la curent cu se întâmplă, în casă, în lipsa ta;

Cele mai citite articole

·  camerele ascunse în ceasurile de masă. Elementul inovator îl reprezintă funcția nightvision care permite surprinderea oricărei activități chiar și în timpul nopții la o claritate net superioară;

·  camerele ascunde în senzorii de incendiu. Trebuie menționat că toate aceste produse sunt cât de poate de funcționale, tocmai pentru a nu trezi nicio suspiciune.

Deși șcena poate părea desprinsă din filmele cu James Bond, îți garantăm eficiența camerelor de tip spion. În cel mai scurt timp, vei reuși să afli adevărul despre incertitudinile care îți tulbură somnul și care îți macină gândurile. Vei reuși să te concentrezi mult mai bine la muncă știind că, cel mic este atent îngrijit de bonă. Îți vei recăpăta încrederea în partenerul de viață atunci când te vei convinge că nu îți este infidel/ă.

Fiecare produs este însoțit de un manual de utilizare fiind foarte ușor de montat, chiar și de către o persoană neavizată. Mai mult decât atât, vine împreună cu o garanție pe 5 ani ceea ce înseamnă că orice defecțiune tehnică este inclusă, fără să fie nevoie achitarea unor costuri suplimentare. Camerele se pot conecta simplu la orice sistem wireless din jur pentru ca tu să poți accesa camera și să urmărești în timp real ce se întâmplă.

Majoritatea produselor sunt prevăzute cu un slot pentru cardurile de memorie. În felul acesta vei putea să înregistrezi activitățile suspecte, imaginile putând fi considerate probe incontestabile nu doar în fața instanței. Nu în ultimul rând, absolut toate camerele sunt dotate cu un senzor de mișcare, senzor care te alertează în momentul în care se desfășoară o activitate în locuință.

Cele mai citite articole

You may also like