Home Trenduri 4 rase de câini mici, medii, mari şi foarte mari, pe care trebuie să le iei în considerare

4 rase de câini mici, medii, mari şi foarte mari, pe care trebuie să le iei în considerare

by BeCool

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului. Ei sunt devotaţi şi iubitori, protejând stăpânul. Poţi alege dintr-o multitudine de rase disponibile. Este bine să te gândeşti la cea mai potrivită variantă pentru stilul tău de viaţă, pentru vârsta ta sau a celor din familie. De asemenea, este bine să alegi talia câinelui în funcţie de spaţiul pe care îl deţii sau condiţiile pe care i le poţi oferi. 

Toate Animalele. ro este site-ul care îţi prezintă într-un mod detaliat rasele de câini şi beneficiile lor. Iată 4 rase de câini de diferite talii, de care poţi ţine cont atunci când decizi care o să fie prietenul tău patruped:

  1. O rasă de câini mici foarte uşor de crescut este Bichon Maltez

Această rasă este perfectă pentru tine dacă ai copii mici şi dacă vrei să ai un câine uşor de întreţinut. El ajunge până la 3-4 kg şi trăieşte până la 12-15 ani de zile. Este jucăuş şi vesel şi este foarte simplu de dresat. O să poţi ieşi cu el la plimbare zilnic şi o să fie prietenul bun al copilului tău. Este potrivit pentru tine şi dacă ai o casă mică pe care vrei să o întreţii cu lejeritate, pentru că nu pierde foarte mult păr. Este o rasă care datează de foarte mulţi ani. Există înregistrări despre Bichon-ul Maltez încă din perioada Egiptului antic. 

2. Câinele Pembroke Corgi este un câine de talie medie perfect pentru a trăi la curte

Cele mai citite articole

Această rasă de câine provine din Ţara Galilor. Câini din această rasă sunt perfecţi pentru ghidarea turmelor şi sunt foarte ataşaţi de stăpânii lor. Ei stau foarte mult în preajma oamenilor, dar trebuie să fie dresaţi de mici. Au un aspect foarte frumos, cu urechi mari şi picioare mai scurte. Copiii îi adoră, iar ei sunt foarte jucăuşi şi preferă să stea în aer liber. De aceea poţi să ai un asemenea câine la curte. 

3. Saint Bernard este perfect pentru a locui la munte

Dacă vrei să cumperi o casă la munte sau o cabană, poţi să aduci acolo şi un câine Saint Bernard. El este mare şi impunător, însă este foarte blând şi extrem de inteligent, ajutând foarte mulţi alpinişti sau oameni ai muntelui. 

4. Poţi avea un Mastiff Neapolitan dacă ai spaţiu mare şi îl dresezi de mic

Acest câine este uriaş. El provine din Italia şi este foarte frumos. Are nevoie de dresaj şi trebuie să fii un stăpân mai dominator. El este iubitor şi ataşat de oamenii care îl îngrijesc. 

Cele mai citite articole

You may also like