Acasa Diverse 10 Modele de pixuri care scriu frumos

10 Modele de pixuri care scriu frumos

de BeCool

În ciuda dezvoltării rapide a gadgeturilor în secolul 21, folosim în continuare tot soiul de produse birotică, inclusiv instrumente de scris.

Spre exemplu de pixuri au nevoie copiii de școală, unii dintre ei chiar trebuie să scrie destul de mult. Dar și pentru oamenii de afaceri un pix scump este un accesoriu care, asemeni unui ceas sau butonilor de cămașă, reprezintă un indicator al statutului.

Pixurile pot suporta aproape orice tip de hârtie, cu excepția hârtiei cerate. Aceste instrumente de scris sunt în special solicitate în bănci și agenții guvernamentale, spații unde este necesar să se completeze formulare, adesea tipărite pe hârtie de ziar subțire, acolo unde stilourile nu sunt prea bune.

Prețul este, de asemenea, un element important care le face mai solicitate decât stilourile. Marea majoritate a modelelor de pixuri sunt ieftine, deși există și elemente de buget mediu și premium printre ele. De regulă, astfel de pixuri sunt ușoare, consumă rezervele foarte încet și sunt prezentate într-o mare varietate.

Un dezavantaj semnificativ al minelor de pix cu bilă este necesitatea de a apăsa corpul atunci când se scrie cu ele, ceea ce va conduce la oboseală, la suprasolicitarea încheieturii mâinii și a degetelor.

1. Bic Cristal original

Este un pix ușor și confortabil la scris care provine de la un producător francez renumit. El are o carcasă hexagonală transparentă realizată din plastic ecologic. Grosimea liniei este de obicei de 0,3 mm și este vândut în 4 culori. Cu titlul de curiozitate, compania susține că se poate folosi intensiv pe parcursul a 4 luni un singur pix înainte de a-l arunca (este de unică folosință).

2. Faber-Castell Poly Ball XB

Pixul din plastic Poly Ball XB este confortabil și elegant, este disponibil în 5 culori mate atractive, inclusiv alb și negru. Zona de prindere are o formă triunghiulară ergonomică cu niște secțiuni longitudinale interesante. Un mecanism de împingere de calitate și o clemă elastică combinată cu o pastă vibrantă fac acest model incredibil de popular. În ciuda liniei nu foarte subțiri a liniilor trasate (0,8 mm), literele ies îngrijite și nu se murdăresc.

3. Legami Dino Erasable Gel

Poți șterge orice eroare de scriere cu el. Pasta pixului este sensibilă la căldură, astfel, cu ajutorul vârfului din cauciuc, orice greșeală poate ca să fie făcută să dispară fără urmă.

4. Bookaroo 

Este doar un pix, dar unul renumit. Conține o pastă germană de calitate superioară care alunecă ușor, iar corpul acestui instrument de scris este delicat și confortabil. Ca design arată excelent. Pixurile Bookaroo sunt disponibile în 12 culori vibrante.

5. Pix Antibacterian P1 – Milan

Datorită tehnologiei nano-argint, pixul revoluționar antibacterial Milan determină reducerea numărului de bacterii de pe suprafața sa și totodată previne răspândirea acestora. 

Este ideal în această pandemie la școală, la birou, în mediile unde se ia contact cu alimentele și, mai ales, în medii sanitare.

Ionii de argint interferează cu permeabilitatea membranei de gaz antibacterian (prin fenomenul de respirație celulară) iar odată prezenți în interiorul celulei, modifică sistemul enzimatic, inhibând metabolismul, producția de energie, modificând materialul genetic bacterian. Ca rezultat, microorganismele își pierde capacitatea de a crește și de a se reproduce. 

6. Moleskine Ballpoint Pen, Go, Message, Scarlet Red, 1.0 – Tagged Version

Pixul are un design compact și ușor de manevrat, oferind o experiență de scriere fără cusur. Are o formă rectangulară și este realizat din ABS. Vârful său este de de 1 mm.

7.  IM Royal Premium Brown

Gama IM este ușor de recunoscut prin liniile sale simple, bine definite și finisaje de o calitate superioară. Combinate cu siguranța oferită de toate instrumentele  Parker, un astfel de instrument de scris conferă utilizatorului eleganță. IM Premium se referă la varianta de finisaje de lux clasic.

8. Urban Royal Premium Dark Purple

Gama URBAN include instrumente de scris moderne, cu o formă elegantă, futuristă, originală. 

9. Sputnik Albastru

Un pix cu forma futuristă, creație a designerului Giulio Iacchetti care ne face să visăm la viitoarele călătorii spre Marte și alte planete din Calea Lactee.

10. Pix Revolution

Este cel mai cunoscut pix  marca PARAFERNALIA. El a fost proiectat în urmă cu patru decenii, mai exact în 1978, de către Sergio Carpani pentru comemorarea construcției Beaubourg din Paris. Nimic mai actual în această perioadă de mari mișcări sociale decât un pix REVOLUTION, nu-i așa?

S-ar putea sa va placa si asta

Lasa un comentariu