Home Diverse Tablele magnetice, o investiție binevenită pentru fiecare birou

Tablele magnetice, o investiție binevenită pentru fiecare birou

by BeCool

Tablele magnetice, o investiție binevenită pentru fiecare birou

Tablele negre din sticlă au dominat timp de secole toate clasele din școlile lumii, dar după ce tablele albe au apărut prima dată pe piață în 1960 lucrurile s-au schimbat. Astfel de table albe au început să fie folosite în occident pe scară largă în anii 90, iar la noi mai mult după anii 2000. Astăzi, tablele albe magnetice pot fi găsite în majoritatea claselor, în sălile de ședințe și în birouri.

Tablele magnetice sunt deosebit de versatile: sunt prevăzute cu suport pentru markere și dispozitive pentru ștergere uscată, diverși magneți etc.

Funcționalitatea tablei magnetice

Funcționalitatea este o componentă cheie atunci când proiectați un spațiu de birou. O tablă magnetică este foarte versatilă, deoarece poate fi utilizată pentru o varietate de funcții în mediul de birouri. Tablele magnetice pot fi utilizate  ca o tablă de prezentare, permițând angajaților să fixeze cu ușurință orice foi de calcul, lucrări de artă sau notițe. Placa magnetizată elimină utilizarea pionezelor care lasă urme și găuri inestetice pe pagini.

Tablele magnetice au funcție dublă, de spațiu de prezentare și de tablă de scris. Ele sunt de mare ajutor pentru varietatea de stiluri de învățare, prin amestecarea textului cu cifrele și grafică, creând o forță de muncă creativă și productivă. Nu numai că tabla magnetică este o piesă personalizabilă și importantă pentru fiecare birou, dar poate fi folosită drept punct de plecare pentru discuții în spațiul de birouri.

Tabla magnetică este foarte rezistentă

Cele mai citite articole

Tablele magnetice sunt un produs premium care va îmbunătăți orice spațiu de birou. Sunt fabricate din sticlă securizată, care este de patru ori mai puternică decât sticla obișnuită, ceea ce face mult mai dificilă spargerea ei. Suprafețele din sticlă, în special cele din sticlă securizată, sunt foarte netede și rezistente la zgârieturi.

În ceea ce privește rezistența, tablele magnetice din sticlă sunt cele mai potrivite deoarece sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezultând un produs rezistent pentru orice loc de muncă, care este durabil și sigur.

Ușor de șters pentru utilizare repetată

Dacă o tablă albă este de calitate scăzută sau nu este instalată corect, aceasta poate lăsa urme după ce a fost ștearsă. Acest lucru face ca textul prezentat să fie tot mai greu de descifrat. 

Tablele albe tradiționale pot avea suprafețe poroase, permițând pătrunderea cernelii în suprafețele lor. Când vine vorba de ștergere, suprafețele din sticlă magnetică sunt o alegere mai bună. Sticla este o suprafață netedă, ceea ce înseamnă că este ușor de șters după fiecare sesiune de brainstorming.

Cele mai citite articole

You may also like