Home Stiri Ritualuri de îngrijire a feței – Ce trebuie să faci pentru a fi mereu frumoasă și avea un ten luminos?

Ritualuri de îngrijire a feței – Ce trebuie să faci pentru a fi mereu frumoasă și avea un ten luminos?

by BeCool

Orice femeie dorește să arate minunat, în fiecare zi. Însă câte dintre acestea se ocupă de ele, în mod constant, așa cum este necesar și chiar recomandat? Poate că lipsa de timp duce la neglijarea unor anumite aspecte, însă ceea ce este important, este îngrijirea feței, în fiecare zi, fără excepție.  

În rândurile următoare poți descoperi câteva sfaturi de beauty, pe care să le pui în practică mereu, dacă vrei să arăți impecabil, în orice moment al zilei, îngrijindu-te, în primul rând, de ten.

Ce ritualuri de îngrijire a feței sunt recomandate și cum poți avea un ten frumos și curat?

  • Demachierea, un ritual extrem de important

Oricât de grea ar fi fost ziua de muncă pentru tine, important este să te ocupi de demachiere înainte de culcare. Astfel, poți curăța fața de machiaj și de impurități și lăsa pielea să respire pe timp de noapte. Având în vedere acest ritual zilnic, poți să elimini apariția coșurilor, cum de altfel se întâmplă când tenul ,,strigă după ajutor”. 

În plus, poți îngriji în mod corespunzător și genele aplicate, cu produse dedicate, iar dacă te tentează să îți îmbunătățești imaginea și să faci câteva schimbări în acest sens, atunci poți să vezi aici extensii de gene și le poți alege pe cele mai potrivite, în funcție de grosime, curbură și alte caracteristici de acest gen. Pe Dluxromania.ro poți comanda toate produsele necesare pentru o îngrijire corectă a extensiilor de gene.

  • Emolierea, pentru o piele mereu hidratantă

Fără doar și poate, cremele emoliente sunt secretul unui ten hidratat și luminos. Fie că sunt folosite dimineața, fie seara, acestea nu ar trebui să îți lipsească din ritualul zilnic de îngrijire. 

Cele mai citite articole

Pielea feței este sensibilă, așa că ține cont de acest aspect și încearcă să folosești cremele care conțin si protecție solară. De asemenea, recomandate sunt și cele cu acid hialuronic și vitamine și minerale, pentru ca tenul tău să aibă un aspect sănătos și să fie hrănit cu ceea ce îi trebuie.

  • Măștile faciale, secretul frumuseții

Măștile faciale sunt recomandate cel puțin o dată pe săptămână. Indiferent că le prepari acasă, din ingrediente precum miere, banane, ou și ulei de migdale, de exemplu, sau le preferi pe cele din comerț, acestea sunt necesare pentru un ten curat și sănătos.

Un sfat în acest sens este să cureți tenul de orice urmă de machiaj, să folosești un tonic sau o spumă de curățare, după care să utilizezi masca cel puțin 30 de minute. În tot acest timp, poți savura și un pahar cu vin cu muzică în surdină, pentru a te putea bucura de un ritual complet.

  • Exfoliere periodică

Exfolierea tenului ajută la eliminarea impurităților și a punctelor negre, pentru a căpăta luminozitate și claritate. Nu este nevoie să faci acest lucru în fiecare zi, ci este suficient să adopți acest ritual o dată pe săptămână. 

Aici ar putea să te ajute măștile exfoliante pe bază de sare marină, cafea, zahăr brun sau alte ingrediente prietenoase cu tenul, pe care le poți prepara chiar tu, acasă.

Așadar, dacă ai in vedere acești pași de îngrijire a tenului, o să observi, în timp, efectele benefice asupra feței tale. Până la urmă, chipul tău este ca o carte de vizită, iar îngrijirea periodică este recomandată, fie cu produse cumpărate din magazinele de specialitate, fie cu cele preparate de tine, din ingrediente naturale.

Sursă foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like