Home Stiri Cel mai bun distribuitor autohton de echipamente frigorifice profesionale

Cel mai bun distribuitor autohton de echipamente frigorifice profesionale

by BeCool

Cel mai bun distribuitor autohton de echipamente frigorifice profesionale

Lăzile congelatoarele și vitrinele frigorifice sunt utilizate în mod tradițional de către unitățile de catering și organizațiile comerciale pentru operațiunile de refrigerare, depozitare pe termen lung și afișajul produselor alimentare perisabile.

Găsești și tu modelele de care ai nevoie la TC Romania Crown Cool

Ce este un echipament modern de refrigerare? 

Lăzile și mesele frigorifice, congelatoarele și dulapurile frigorifice profesionale, mașinile de gheață, echipamentele de răcire pentru bere și vinuri ajută din plin la păstrarea proaspătă a cărnii, legumelor, fructelor, permit servirea de băuturi răcite clienților, indiferent de condițiile externe de temperatură și ajută la respectarea rețetelor pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare în unitățile de catering.

Gama de dispozitive profesionale de răcire este neobișnuit de largă, lucru foarte bun pentru profesioniștii HoReCa. Echipamentele sunt prezentate pe piața din țara noastră în diverse variante. Poți alege și instala dotările optime pentru afacerea ta, indiferent de cât spațiu ai la dispoziție. 

Tipuri de echipamente frigorifice 

Echipamentele de răcire profesionale pentru sectorul HoReCa sunt proiectate pentru funcționarea pe termen lung la sarcini mari, repetitive. Fiecare tip de echipament menține amplitudinea inerentă a temperaturii scăzute și îndeplinește funcțiile specifice care îi sunt atribuite de către fabricanți.

Echipamentul frigorific vertical, spre exemplu, este ideal pentru o bucătărie profesională mică. Paleta extinsă de modele de pe piața de profil facilitează oricărui antreprenor găsirea modelului potrivit. Acestea diferă în funcție de mărime, tipul ușilor (batante, glisante, de compartimentare). Modelele cu uși de sticlă transparentă sunt destinate afișării mărfurilor. Pot avea mai multe secțiuni, capacitatea lor fiind determinată de volum.

Camere frigorifice 

Sunt dotări HoReCa indispensabile pentru restaurantele care necesită un spațiu de depozitare la rece pentru cantități mari de alimente în bucătării sau depozite. Pentru organizarea optimă a spațiului din interiorul camerelor frigorifice industriale, sunt instalate rafturi ajustabile, care permit să se amplaseze în mod rațional, ordonat materiile prime de natură alimentară sau chiar anumite produse finite. Sunt perfecte atât pentru alimentele ambalate, cât și pentru alimentele vrac. 

Vitrine frigorifice

Sunt utilizate pentru a afișa produsele în compartimente speciale, închise sau deschise, oferindu-le în același timp regimul de temperatură necesar. Acest tip de echipament, foarte popular pe piață, oferă oportunități pentru vânzarea rapidă a produselor perisabile, de exemplu: legume, fructe de pădure proaspete, preparate de cofetărie, produse lactate etc. 

Dotări frigorifice de bar 

Echipamentele de răcire pentru bere, vin, sucuri, apă au un design atractiv. Modelele cu uși de sticlă permit băuturile să fie răcite și promovate în același timp clienților.

Dulapurile pentru vinuri ajută la conservarea, răcirea și servirea vinurilor clienților în cele mai optime condiții.

Mașinile de gheață sunt folosiți pentru a produce cuburi și fulgi de gheață, care sunt esențiali pentru orice bar, cantină sau restaurant actual.

Echipamentele frigorifice care funcționează eficient și fără probleme influențează în bine rezultatele funcționării unui magazin, a unei mici cafenele sau a unui supermarket imens: la urma urmei, de calitatea alimentelor, băuturilor depinde însăși reputația unității.

Înlocuirea echipamentului HoReCa vechi se face la momentul potrivit 

Cele mai citite articole

Iată câteva criterii de apreciere a necesității schimbării echipamentelor frigorifice profesionale: 

1. Siguranța oferită în funcționare

Siguranța ar trebui să fie principalul criteriu, atunci când se decide dacă se înlocuiește (sau se repară) un echipament frigorific care a îmbătrânit fizic și/sau moral și începe să se defecteze frecvent.

2. Costuri de reparații tot mai mari

Dacă nu mai este rentabil să întreții și să repari echipamentul de răcire respectiv, dacă la un calcul serios vezi că te costă prea mult menținerea în funcțiune a acestuia, înseamnă că este timpul să cumperi unul nou.

3. Disponibilitatea pieselor de schimb

Unele modele de echipamente de răcire, deși încă funcționează, sunt atât de învechite, încât va fi o provocare să găsești piese de schimb pentru acestea. Iar de stricat o vor face fix, când te aștepți mai puțin, dându-ți toată activitatea peste cap.

4. Modificări majore ale meniului oferit consumatorilor

Mulți operatori (în special lanțurile HoReCa) trec prin perioade de modificări majore ale meniului. Acest lucru are un impact și asupra echipamentelor de răcire folosite. Unele noi s-ar putea să fie de mai mare ajutor, decât cele actuale.

5. Creșterea afacerii HoReCa

Dezvoltarea business-ului poate influența decizia radicală de înlocuire a echipamentelor de răcire. O creștere a volumului vânzărilor într-o locație, spre exemplu, poate conduce la acest lucru.

Unde găsești dotări frigorifice profesionale cu un foarte bun raport calitate/preț? La TC Romania Crown Cool, evident!

Cele mai citite articole

You may also like