Home Stil de viata Ce se intampla atunci cand bei in fiecare zi suc de catina?

Ce se intampla atunci cand bei in fiecare zi suc de catina?

by BeCool

In mod sigur fiecare persoana a auzit de catina si de avantajele pe care aceasta le ofera pentru sanatate. Cei mai multi medici recomanda sucul de catina in sezonul rece si in sezonul de tranzitie datorita continutului foarte mare de vitamina C care ajuta la cresterea imunitatii. Pentru ca tot mai multe persoane consuma in prezent suc de catina, este important sa fie stabilite toate avantajele pe care acest suc le ofera pentru sanatate.

Ce spun studiile despre sucul de catina?

In urma studiilor de specialitate, s-a constatat ca sucul de catina se numara printre cele mai puternice surse de vitamina C oferite de natura si de aceea este recomandat sa fie consumat un pahar pe zi, in fiecare dimineata. Un pahar cu suc de catina contine foarte multe substante nutritive si ar trebui sa inlocuiasca cu succes sucurile disponibile in comert, care sunt pline de aditivi si de zahar.

Sucul de catina ajuta in afectiunile respiratorii

Cele mai citite articole

Persoanele care au probleme respiratorii cum ar fi astmul bronsic sau bronsita cronica si alte astfel de probleme ar trebui sa faca o cura cu suc de catina. Aceasta are efect uimitor si stabil in timp. Se recomanda consumul a 50 sau 100 ml de suc de catina pentru o luna. In cazul in care sucul este mult prea concentrat, poate fi diluat cu apa sau cu ceai. De asemenea, poate fi adaugat si in preparate daca nu poate fi consuma ca atare.

Sucul de catina protejeaza contra infectiilor virale

Ce sunt infectiile virale? Sunt acele infectii cum ar fi HIV, herepsul, hepatita virala si alte astfel de afectiuni. Sucul nu actioneaza in mod direct asupra virusurilor, insa are rolul de a stimula sistemul imunitar, intr-un mod eficient. 

Este recomandat sa se consume un pahar de suc de catina in fiecare zi, timp de o luna. De asemenea, daca sucul nu poate fi consuma direct, asa cum este oferit de producator, se pot folosi si combinatii, asa cum este de exemplu sucul de catina cu aronia, care ofera mai multe avantaje.

Cele mai citite articole

You may also like